Prachtig comedy-drama Up in the Air maandag te zien op RTL 8

Prachtig comedy-drama Up in the Air maandag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Nadat hij glansrijk was doorgebroken met Juno (2007) had Jason Reitman de acteurs voor het uitkiezen voor zijn volgende project. Hollywoodster George Clooney bleek perfect te passen bij zijn ironische comedy-drama Up in the Air - en ook deze film werd lovend ontvangen door de critici. Je ziet 'm maandag op RTL 8 en je kunt Up in the Air streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven ingehuurd wordt om mensen op professionele wijze te ontslaan. Hij brengt het grootste gedeelte van zijn leven door in de lucht, wanneer hij per vliegtuig naar bedrijven in alle hoeken van de Verenigde Staten reist. Hij verkiest avonden in hotelbars en nachten in luxe kamers boven zijn eigen, ongezellige appartement, waar hij zeven weken per jaar op is aangewezen. Tijdens zijn reizen ontmoet Bingham Alex Goran, een vrouw die eenzelfde leven leidt als hij.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Net als in Juno weet Jason Reitman ook met Up in the Air weer een prachtige balans tussen komische en dramatische situaties te creëren. Het verhaal past volledig in de moderne tijd, waarin mensen gericht zijn op het maken van carrière - ten koste van alles. Toch is er ook een vleugje melancholie in de film te vinden. Reitman kon beschikken over een geweldige cast, en de film kreeg zes welverdiende Oscarnominaties - waarvan er helaas niet één verzilverd werd.

Cast
Naast George Clooney (The Descendants) en Vera Farmiga (The Conjuring) zijn ook Anna Kendrick (Pitch Perfect) en Jason Bateman (Game Night) te zien in Up in the Air. Deze film is geregisseerd door Jason Reitman (Tully).

Up in the Air (2009) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op maandag 15 maart om 20.25 uur te zien op RTL 8. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV