Vrijdag in De Vooravond: Lilianne Ploumen te gast voor lijsttrekkergesprek

Vrijdag in De Vooravond: Lilianne Ploumen te gast voor lijsttrekkergesprek
De gasten van vrijdag 12 maart

Kijktip :

Vlak voor de verkiezingen schuift Lilianne Ploumen aan in De Vooravond voor een lijsttrekkergesprek met Fidan Ekiz en Renze Klamer. Wie zijn er vanavond nog meer te gast in De Vooravond?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 12 maart

  • In de reeks lijsttrekkersgesprekken van De Vooravond is vanavond Lilianne Ploumen te gast. Gaat zij de PvdA uit het slop trekken?
  • Flitshandelaren verdienen veel geld door schommelingen op de beurs. En dan is het goed geld verdienen in een tumultueus coronajaar. Maar hoe werkt het precies? En wat zijn de gevolgen van de extreem snelle handel? Hoogleraar Albert Menkveld en economisch journalist Sander Heijne leggen het uit.
  • Een kabinet formeren is lastig, misschien kunnen we een voorbeeld nemen aan de dieren? Mátyás Bittenbinder toont ons bijzondere samenwerkingen in het dierenrijk.
  • Ook in de kunsten domineren de mannen. Vanavond wordt de studio daarom een klein museum met enkel werk van vrouwelijke kunstenaars. Aan tafel: kunstenaars Fong Leng en Iris Frederix, museumdirecteur Ann Demeester en conservator Imara Limon.
  • En er wordt vanavond op onze zeepkist gedanst! Leden van de Junior Company van het Nationaal Ballet vragen aandacht voor kunst en cultuur.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Lilianne Ploumen te gast voor lijsttrekkergesprek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier