Vrijdag in Jinek: Joost Eerdmans & Esther Ouwehand met elkaar in debat

Vrijdag in Jinek: Joost Eerdmans & Esther Ouwehand met elkaar in debat
De gasten van vrijdag 12 maart

Kijktip :

Met nog maar enkele dagen te gaan voordat de Nederlandse kiezer zijn stem uitbrengt, zijn de verkiezingen momenteel een hot item voor talkshows. Zo heeft Jinek vanavond Joost Eerdmans en Esther Ouwehand aan tafel. Wie schuiven er nog meer aan bij Jinek vanavond?

De gasten in Jinek van donderdag 11 maart

  • Inhoudelijk verschillen ze behoorlijk, maar Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren en Joost Eerdmans van JA21 hebben één ding gemeen: ze zijn voor het eerst lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen. Vanavond gaan ze in debat.

  • Het was een week van debatten, interviews en ander campagnenieuws.Marc-Marie Huijbregts zat deze week aan de buis gekluisterd. Met hem blikken we terug op de verkiezingsweek aan de hand van fragmenten die Marc-Marie zijn opgevallen.

  • Slechts dertig procent van de huidige Tweede Kamerleden is van het vrouwelijk geslacht. En dat moet snel veranderen, vindt de stichting 'Stem op een Vrouw'. Vier jaar geleden startte dit initiatief om meer vrouwen in de Tweede Kamer te krijgen.Devika Partiman, oprichter van 'Stem op een Vrouw', schuift vanavond aan.

  • Het was een roerige politieke week.Wouter de Winther en Marieke van de Zilver schuiven aan.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Joost Eerdmans & Esther Ouwehand met elkaar in debat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier