Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw op week 10

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw op week 10
Kijktips voor 13 t/m 20 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

Yes Day (nu te zien)

Netflix

De film volgt twee ouders die het gevoel hebben dat ze te vaak 'nee' moeten zeggen tegen hun kinderen en daarom besluiten een 'yes day' in het leven te roepen: een dag waarop de kids 24 uur lang de regels mogen bepalen. Lees hier waar je vanaf 12 maart Yes Day kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Yes Day.

The Blacklist, S7 (vanaf zondag)

Netflix

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. In seizoen 8 lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth hoog op en zal het dynamische duo lijnrecht tegenover elkaar staan. Bekijk hier waar je vanaf 13 maart The Blacklist seizoen 8 kunt streamen.

The Lost Pirate Kingdom, S1 (vanaf maandag)

Netflix

Van de iconische piraat zwartbaard en de sinistere Charles Vane tot de vrouwelijke piraat Anne Bonny. Hun bijzondere verhalen worden verteld door niemand minder dan de meester der natuurdocumentaires: David Attenborough. Bekijk hier waar je vanaf 15 maart The Lost Pirate Kingdom kunt streamen.

Wafeltje en Mochi (vanaf dinsdag)

Netflix

Er waren eens twee beste vrienden uit het land van het diepvrieseten, Wafeltje en Mochi, met één gezamenlijke droom: chef-kok worden! Het enige probleem? Alles wat ze kookten was gemaakt van ijs. Wanneer deze twee smaak-buddies plotseling worden aangenomen als de nieuwste medewerkers van een supermarkt, zijn ze klaar voor het culinaire avontuur van hun leven. Bekijk hier waar je vanaf 16 maart Wafeltje en Mochi kunt streamen.

Sky Rojo, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Prostituees Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht en op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Sky Rojo kunt streamen.

Drive To Survive, S3 (vanaf vrijdag)

Netflix

2020 was een bizar jaar, ook in de wereld van de Formule 1. Maar ondanks het coronavirus deden tien teams er alles aan om als eerste over de finish te komen. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Drive To Survive kunt streamen.

Country Comfort, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Als haar carrière en privéleven ontsporen, gaat jonge countryzangeres Bailey (Katharine McPhee) als nanny werken voor Beau (Eddie Cibrian) en zijn vijf kinderen. Slaagt ze er met haar charme en positivisme in om het gezin in het gareel te houden? Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Country Comfort kunt streamen.

Verder op Netflix

 • Love, Alarm, S2 (13 maart)
 • Paper Lives (15 maart)
 • Zero Chill (15 maart)
 • Rebell Comedy (16 maart)
 • Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (17 maart)
 • Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case (17 maart)
 • Simply Black (17 maart)
 • Wat is dan Liefde (17 maart)
 • Get the Goat (Cabras da Peste) (18 maart)
 • B: The Beginning Succession (18 maart)
 • The Greatest Average American (18 maart)
 • One Small Problem (19 maart)
 • Alien TV, S2 (19 maart)
 • Doris (20 maart)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV