Nieuw op Videoland: Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star en meer kijktips

Nieuw op Videoland: Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star en meer kijktips
Kijktips voor 13 t/m 20 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Videoland in maart 2021.

The Blacklist, S8 (nu te zien)

Videoland

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. In seizoen 8 lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth hoog op en zal het dynamische duo lijnrecht tegenover elkaar staan. Bekijk hier waar je vanaf 13 maart The Blacklist seizoen 8 kunt streamen.

Trolls (vanaf zondag)

Videoland

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten. Lees hier waar je vanaf 14 maart Trolls kunt kijken.

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, S1 (vanaf maandag)

Videoland

Dé zoektocht naar het grootste make-up talent van Nederland. Make-up liefhebber Roxeanne Hazes gaat deze spannende competitie presenteren. Ze wordt bijgestaan door twee grootheden uit de make-up wereld, Nikkie de Jager en Pernell Kusmus. Zij beoordelen samen met wekelijks wisselende gastjuryleden de creaties van de tien veelbelovende make-up talenten. Bekijk hier waar je vanaf dd maart Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star kunt streamen.

The Hunger Games (vanaf vrijdag)

Videoland

In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven. Lees hier waar je vanaf 19 maart The Hunger Games kunt kijken.

Vanaf 19 maart zijn ook The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay Part 2 te zien op Videoland.

Verder op Videoland

  • The Public (15 maart)
  • The Sum of All Fears (16 maart)
  • JFK (18 maart)
  • Runaway Jury (20 maart)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV