Serierecensie: in The One met Hannah Ware is liefde dodelijk en vol leugens

Serierecensie: in The One met Hannah Ware is liefde dodelijk en vol leugens
Is je perfecte partner vinden met behulp van een DNA-test een goed idee?

Kijktip :

Sinds 12 maart staat de serie The One op Netflix. Deze Netflix Original doet een vleugje sciencefiction met een grote schep soap, drama en misdaad in de mix. Lees hier de serierecensie van The One.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Een dodelijk geheim
Het vinden van de ware liefde was nog nooit zo makkelijk. Een haar of een monduitstrijkje is alles wat nodig is voor een snelle DNA-test om je ware liefde te vinden, degene voor wie je genetisch voorbestemd bent. Een decennium nadat wetenschappers ontdekten dat iedereen een gen heeft dat ze delen met slechts één andere persoon, hebben miljoenen de test gedaan, wanhopig om de liefde te vinden. Nu ontmoeten vijf mensen hun match. Maar zelfs zielsverwanten hebben duistere en dodelijke geheimen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De gloednieuwe Britse serie The One is gebaseerd op een boek dat op de markt is gebracht door John Marrs. Deze serie zorgt voor twee kampen: of je haat het of je hebt een heerlijke binge-tijd met soapachtige elementen in een misdaadverhaal, waar het vinden van de ware soms een hel wordt. De eerste aflevering piept en kraakt, en echt goed acteerwerk is ver te zoeken. Maar als je door de zure appel heen bijt zie je een aardige serie, met als boegbeeld Hannah Ware, die een prima rol speelt als de oprichtster en CEO van bedrijf MatchDNA Rebecca Webb. Met haar neem je de vele toevalligheden al snel voor lief. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Hannah Ware (Hitman: Agent 47) en Dimitri Leonidas (Centurion) zijn ook Zoë Tapper (Big Boys Don't Cry), Eric Kofi-Abrefa (Jack Ryan) en Lois Chimimba (Doctor Who) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Jeremy Lovering, Catherine Morshead en Brady Hood (Sherlock).

Vanaf 12 maart zijn de 8 afleveringen van The One te streamen op Netflix. De afleveringen duren ongeveer 45 minuten. Genre: Drama, Misdaad, Sciencefiction. IMDb-score 6,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in The One met Hannah Ware is liefde dodelijk en vol leugens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV