Filmrecensie: Thunder Force mist humor, verhaal en blinkt uit in superheldenclichés

Filmrecensie: Thunder Force mist humor, verhaal en blinkt uit in superheldenclichés
Met Melissa McCarthy en Octavia Spencer

Film :

Vanaf 9 april staat de film Thunder Force op Netflix. Een grote verrassing: topactrices Melissa McCarthy en Octavia Spencer schitteren in de nieuwe superheldenfilm met echte superschurken. De wereld is in gevaar, de dames staan klaar. Lees hier de filmrecensie van Thunder Force.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De wereld wordt geterroriseerd door superschurken. Gelukkig is er een wetenschapper, Emily, die een goedje heeft ontwikkeld om zelf ook superkrachten te krijgen. Maar als ze haar beste vriendin Lydia per ongeluk voorziet van het goedje, ontstaat er een bijzondere nieuwe superheld.

Melissa McCarthy en Octavia Spencer in de film 'Thunder Force'

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Regisseur Ben Falcone (bekend van de films The Boss en Tammy) en zijn huwelijkspartner, hoofdrolspeelster Melissa McCarthy, proberen het nog een keer met een heuse superheldenfilm. Dit keer met één van de leukste actrices uit Hollywood, Octavia Spencer aan McCarthy's zijde. Helaas, Thunder Force is geen hoogvlieger en mist vooral scherpe humor. Zelfs Jason Bateman (geweldig in Game Night) kan de boel niet redden. Ook het verhaal en regie laat de wensen over. Wat dan overblijft is een matige superheldenkomedie, die lange tijd maar niet van de grond wil komen. Als de actie dan eindelijk daar is, wordt je een beetje wakker. Onthouden doen we deze film niet. Anderhalve ster.

Cast
Naast Melissa McCarthy (The Boss) en Octavia Spencer (The Shape of Water) zijn ook Jason Bateman (Game Night) en Pom Klementieff (Avengers: Endgame) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ben Falcone (Life of the Party).

Vanaf 9 april is de film Thunder Force te streamen op Netflix. Genre: Komedie, Actie, Avontuur. Tijdsduur: 105 minuten. IMDb-score: 4,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Thunder Force mist humor, verhaal en blinkt uit in superheldenclichés of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV