Nieuw op Pathé Thuis: Zack Snyder's Justice League vanaf donderdag te koop

Nieuw op Pathé Thuis: Zack Snyder's Justice League vanaf donderdag te koop
Nieuwe versie van geflopte Justice League (2017)

Kijktip :

In 2017 flopte Justice League in de box-office en daarbuiten. Al sindsdien vroegen fans van de film om een director's cut. Die komt er nu! Zack Snyder's Justice League is vanaf donderdag 18 maart te koop op (onder meer) Pathé Thuis (voor €15,99). Vanaf 8 april is de film ook te huur.

Je kunt de film Zack Snyder's Justice League streamen op Pathé Thuis.

Het verhaal
Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Superman’s ultieme offer niet tevergeefs was, bundelt Bruce Wayne zijn krachten met Diana Prince met plannen om een team van metahumans te rekruteren om de wereld te beschermen tegen een naderende dreiging van catastrofale proporties.

Lees hier komend weekend onze recensie van Zack Snyder's Justice League.

De taak blijkt moeilijker dan Bruce zich voorstelde, want elk van de rekruten moet de demonen uit hun eigen verleden onder ogen zien om datgene wat hen tegenhield te overstijgen, waardoor ze samen kunnen komen en uiteindelijk een ongekende bond van helden vormen.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Pathé Thuis.

Verenigd
Nu verenigd, zijn Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash misschien te laat om de planeet te redden van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid en hun vreselijke bedoelingen.

Lees hier waar je vanaf 18 maart Zack Snyder's Justice League kunt streamen. Genre: Actie, Superhelden. IMDb-score: n.n.b.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Pathé Thuis: Zack Snyder's Justice League vanaf donderdag te koop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier