Vanavond op tv: verkiezingsdebat EenVandaag, rouwende familie in Chateau Meiland

Vanavond op tv: verkiezingsdebat EenVandaag, rouwende familie in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 15 maart

Kijktip :

De Tweede Kamerverkiezingen staan nu écht voor de deur en de lijsttrekkers van de politieke partijen hopen vanavond in het verkiezingsdebat van EenVandaag nog wat kiezers te winnen. Verder onder meer een rouwende familie Meiland in Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 15 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

EenVandaag: verkiezingsdebat

NPO 1
18:15 uur

Twee dagen voor de verkiezingen gaan VVD, CDA, PVV, D66, GroenLinks en PvdA met elkaar in debat bij EenVandaag, geleid door Pieter Jan Hagens. Het zijn de zes grootste partijen in de peilingen van het afgelopen jaar. De lijsttrekkers van de partijen gaan met elkaar in debat over verschillende thema's, onder andere aangedragen door wat volgens de leden van het EenVandaag Opiniepanel de belangrijkste onderwerpen zijn tijdens deze verkiezingen.


Dramafilm: Up in the Air

RTL 8
20:25 uur

Op RTL 8 is vanavond de film Up in the Air te zien. Zakenman Ryan Bingham is crisismanager en vliegt voor zijn werk continu het hele land door. Die vrije levensstijl bevalt hem uitstekend. Alles verandert als Ryans bedrijf gaat bezuinigen en de mooie Alex zijn pad kruist. Ryan mag geen zakenreizen meer maken en krijgt een vaste werkplek. Maar dankzij de ontmoeting met Alex wordt hij voor het eerst aan het denken gezet over de betekenis van het hebben van een echt thuis.


Uitstel van executie: rug tegen de muur

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Uitstel van executie zien we hoe de vader van Erwin uit wanhoop een e-email schrijft, omdat zijn zoon nog een laatste zetje nodig heeft naar een nieuw begin. Erwin is na zijn jarenlange verslaving aan alcohol en drugs nu vier jaar clean. Maar zijn huis zorgt ervoor dat hij opnieuw met zijn rug tegen de muur staat. Het gebrek aan werk en een extreem hoge rente zorgen ervoor dat hij zijn hypotheek onmogelijk nog kan betalen.


Nieuw seizoen: Crime Desk

RTL 5
20:30 uur

Het liveprogramma Crime Desk, met een spannende mix van het laatste en exclusieve misdaadnieuws, gaat direct na het eerste seizoen verder met het tweede. Vivienne van den Assem neemt de presentatie over van Marieke Elsinga. Het programma zit vol misdaadjournalistiek met deskundigen John van den Heuvel en Mick van Wely. Ook werken misdaadverslaggevers/reportagemakers Saskia Belleman, Kees van der Spek, Thijs Zeeman en Ewout Genemans mee.


Chateau Meiland: bulldog Bommel dood

SBS 6
20:30 uur

De familie Meiland moet in deze aflevering van Chateau Meiland afscheid nemen van hun hond Bommel. Het wordt een droevige dag. Bulldog Bommel blijkt zo ziek dat het niet meer gaat. Hij heeft pijn en is ernstig in de war, dus moeten Erica, Maxime en Martien afscheid van hem nemen. Heel verdrietig - en wat moeten ze doen om hem te gedenken? Een urn is zo treurig en begraven bij de boerderij is geen optie: ze moeten misschien verhuizen.


Slot: Het zaad van Karbaat

NPO 2
20:35 uur

In de laatste aflevering van de documentaire Het zaad van Karbaat het verhaal van een van Karbaats favoriete donoren, die trachtte onsterfelijk te worden door meer dan 200 donorkinderen te verwekken. Te zien is dat Karbaat zeer onnauwkeurig en nalatig was in het selecteren van zijn donoren, en hij onder andere werkte met donoren met genetische ziektes. Het eerste internationale Karbaat-kind wordt gevonden en ontmoet de groep in Nederland.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: verkiezingsdebat EenVandaag, rouwende familie in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV