Kleine partijen gaan dinsdag in debat in De Stemming op NPO 1

Kleine partijen gaan dinsdag in debat in De Stemming op NPO 1
Met o.a. Thierry Baudet en Esther Ouwehand

Kijktip :

UPDATE: Thierry Baudet heeft op het laatste moment afgezegd voor dit debat.

De acht grootste partijen in de Tweede Kamer gaan dinsdagavond ook met elkaar in debat, maar eerder op de avond, om 19.00 uur, is het de beurt aan de kleinere partijen. In De Stemming gaan de lijsttrekkers met elkaar in gesprek. Ook nieuwe partijen die volgens de peilingen kans maken op een zetel komen aan bod.

De Stemming gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kleine partijen
De lijsttrekkers die in De Stemming te gast zijn, zijn van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten maar niet deelnemen aan het grote debatprogramma. Dat betekent dat de volgende politici sowieso te gast zijn:

  • Farid Azarkan (DENK)
  • Thierry Baudet (Forum voor Democratie)
  • Liane den Haan (50PLUS)
  • Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren)
  • Kees van der Staaij (SGP)

Lees verder onder de video's.

Peilingen
Het is ook mogelijk dat afgesplitste Kamerleden als Henk Krol (Lijst Henk Krol) en Femke Merel van Kooten-Arissen (Splinter) te gast zijn. Verder kijkt de NOS via de Peilingwijzer naar partijen die mogelijk een zetel in de Tweede Kamer zullen krijgen. Dat betekent dat politici als Laurens Dassen (Volt), Joost Eerdmans (JA21) en Sylvana Simons (BIJ1) waarschijnlijk ook hun opwachting maken. Tijdens de uitzending komen verder kiezers aan het woord en wordt er geschakeld met stembureaus in het land.

Het verkiezingsprogramma De Stemming is op dinsdag 16 maart om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special De Stemming terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV