Maandag bij Jinek: Ernst Kuipers over de AstraZeneca-pauze

Maandag bij Jinek: Ernst Kuipers over de AstraZeneca-pauze
De gasten van maandag 15 maart

Kijktip :

Nadat meerdere landen tijdelijk of volledig zijn gestopt met het vaccineren met het AstraZeneca-vaccin, heeft ook Nederland de handrem erop gezet. Ernst Kuipers vertelt er meer over. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 15 maart

  • De stembussen zijn geopend, maar vanavond wordt er nog volop gedebatteerd! We bespreken het EenVandaag Verkiezingsdebat met politiek verslaggever Floor Bremer en opiniepeiler Gijs Rademaker.
  • Steeds meer Europese landen stoppen met het toedienen van het AstraZeneca-vaccin. Ook Nederland zet de komende twee weken geen prikken met dit vaccin. Wat voor gevolgen heeft dit voor ons vaccinatiebeleid en de stijgende cijfers? Ernst Kuipers vertelt erover in Jinek.
  • Iedere avond sluit een cabaretier onze uitzending af met zijn of haar blik op de verkiezingen. Vandaag is het de beurt aan Paulien Cornelisse!
  • Wopke Hoekstra en Jesse Klaver denken over alles anders, behalve over dat ze allebei premier willen worden. Maar wat denkt de kiezer? Vanavond kruisen ze de degens.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Jinek: Ernst Kuipers over de AstraZeneca-pauze of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier