Manchester City - Borussia Mönchengladbach live op tv

Manchester City - Borussia Mönchengladbach live op tv
Return in Champions League

Sport :

Op dinsdag 16 maart spelen Manchester City en Borussia Mönchengladbach de returnwedstrijd in de Champions League. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen om 21.00 uur live verslag op tv.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Borussia Mönchengladbach

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
De heenwedstrijd in Boedapest eindigde in 0-2. Gladbach kon niet thuis spelen, omdat Britse vliegtuigen niet welkom zijn in Duitsland.

Competitie
Borussia Mönchengladbach is de huidige nummer tien van de Bundesliga. Manchester City is met afstand koploper in de Premier League. De voorsprong op nummer twee Manchester United is 14 punten.

Manchester City - Borussia Mönchengladbach is dinsdag 16 maart om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De samenvatting van City - Gladbach volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Borussia Mönchengladbach live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier