Dinsdag in Jinek: Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers over NOS-slotdebat

Dinsdag in Jinek: Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers over NOS-slotdebat
Dit zijn de gasten van dinsdag 16 maart

Kijktip :

De verkiezingscampagne komt ten einde. De lijsttrekkers van alle politieke partijen krijgen vanavond nog één keer de kans om de kiezer te overtuigen van hun gelijk in het NOS-slotdebat. Direct na het debat komen Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers naar de studio om na te praten. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van dinsdag 16 maart

  • De verkiezingscampagne komt ten einde. De lijsttrekkers van alle politieke partijen krijgen vanavond nog één keer de kans de kiezer te overtuigen van hun gelijk in het NOS-slotdebat. We bespreken het debat met politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer, politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, oud-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en debatdeskundige Roderik van Grieken.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers over NOS-slotdebat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier