Vanavond op tv: uitslag Tweede Kamerverkiezingen, Chelsea - Atlético Madrid

Vanavond op tv: uitslag Tweede Kamerverkiezingen, Chelsea - Atlético Madrid
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 17 maart

Kijktip :

Vandaag is een spannende dag voor Nederland, want de Tweede Kamerverkiezingen worden gehouden. Vanavond doen NPO 1 en RTL 4 live verslag van het politieke spektakel. Verder onder meer de wedstrijd Chelsea - Atlético Madrid. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 17 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL 4
20:30 uur

Avondvullend programma rondom de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen 2021, gepresenteerd door Eva Jinek en RTL Nieuws-verslaggever Fons Lambie. De twee voeren het gesprek aan tafel met verschillende gasten. Antoin Peeters duidt alle uitslagen die gedurende de avond binnenkomen. De verslaggevers van RTL Nieuws volgen de uitslagen op diverse locaties in het land samen met de partijachterbannen.

Live: Chelsea - Atlético Madrid

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Chelsea - Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League. Online is het duel te zien op KIJK.nl en via Gids.tv. De heenwedstrijd in Boekarest eindigde in 0-1. Vanwege reisbeperkingen door corona kon Atlético Chelsea niet in Madrid ontvangen. Met de voorsprong begint Chelsea aan de terugwedstrijd op eigen veld. Een jaar geleden wist Atlético in de achtste finales Liverpool uit te schakelen.

Tv-première: Destination Wedding

RTL 8
20:30 uur

Op RTL 8 is de tv-première van de film Destination Wedding te zien. Frank en Lindsay ontmoeten elkaar op het vliegveld. Ze krijgen ruzie bij de gate en tot overmaat van ramp zitten ze naast elkaar in het vliegtuig. Ze blijken onderweg te zijn naar dezelfde bruiloft. Frank en Lindsay ergeren zich niet alleen aan elkaar, maar ook aan alles wat met de bruiloft te maken heeft. Hun chagrijn maakt uiteindelijk plaats voor andere gevoelens.

Live: Nederland kiest: de uitslagen

NPO 1
20:35 uur

In deze avondvullende uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer doet de NOS verslag van de uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen. Met de exitpoll van marktonderzoeksbureau Ipsos, uitslagen vanuit het hele land en reacties van lijsttrekkers en kiezers. Rob Trip presenteert de uitzending samen met Malou Petter, die zich vooral richt op de uitslagen.

Hij is een zij-special: het Transgenderhotel

NPO 3
21:15 uur

Special van Hij is een zij, waarin Jan Kooijman deelnemer Anne volgt. Zij gaat voor een ingrijpende gezichtsoperatie naar een kliniek in België. Deze kliniek wordt bezocht door trans vrouwen van over de hele wereld. Anne verblijft een week in het hotel boven de kliniek en maakt kennis met andere trans vrouwen. Waarom zijn deze operaties zo belangrijk voor hen en wat hopen ze dat de operaties hen gaan brengen?

Terug: Sister Wives

TLC
21:30 uur

In een nieuw seizoen van de Amerikaanse realityserie Sister Wives lopen de spanningen flink op, nu het meervoudige gezin van Kody en zijn vijf vrouwen nog steeds niet bij elkaar woont op het terrein dat ze kochten in Arizona. De fysieke afstand zorgt ervoor dat er ook steeds meer emotionele afstand komt tussen Kody en zijn vrouwen. Op aanraden van Janelle komen ze bij elkaar om hun toekomst te bespreken, waarbij met name Kody zo zijn twijfels uitspreekt.

Andere Tijden: tijd voor nieuwe politiek

NPO 2
21:50 uur

In deze aflevering van Andere Tijden wordt teruggeblikt op de periode tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarin werd nagedacht over een nieuw soort politiek na de bevrijding. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de bestuurlijke en politieke elite van Nederland door de Duitsers gegijzeld in het kamp Beekvliet in Sint-Michielsgestel. Daar worden plannen beraamd voor een nieuw soort politiek na de bevrijding.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV