BSC Young Boys - Ajax live op tv (Europa League)

BSC Young Boys - Ajax live op tv (Europa League)
Amsterdammers staan al met één been in kwartfinale

Sport :

Na de riante overwinning op BSC Young Boys in de Johan Cruijff Arena reist Ajax deze week naar Zwitserland voor de return in de achtste finales van de Europa League. De wedstrijd is op donderdag 18 maart live te zien op RTL 7 en ESPN 2.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten BSC Young Boys - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Uitgangspositie
Young Boys wist de gelederen in de heenwedstrijd in Amsterdam lang te sluiten, maar in de 62ste minuut kon Davy Klaassen alsnog de ban breken. In de slotfase werd de uitgangspositie van Ajax nog een stuk sterker, dankzij treffers van Dusan Tadic en Brian Brobbey. Door de 3-0 zege staan de Amsterdammers al met één been in de kwartfinale van de Europa League.

Lees verder onder de video's.

Vorm
Mocht Ajax in Zwitserland ook nog scoren, dan moet Young Boys er minstens vijf maken om nog door te kunnen gaan. De koploper in de Zwitserse Super League lijkt sowieso wat uit vorm te zijn, want ze speelden de laatste vier competitiewedstrijden gelijk. Ajax is daarentegen al 21 wedstrijd op rij (in alle competities) ongeslagen: achttien zeges, drie gelijke spelen.

BSC Young Boys - Ajax is op donderdag 18 maart om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.00 uur, om 18.55 uur gevolgd door Arsenal - Olympiakos.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BSC Young Boys - Ajax live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV