Onderzoeksprogramma Bait vanaf donderdag weer te zien op NPO 3

Onderzoeksprogramma Bait vanaf donderdag weer te zien op NPO 3
Twee gloednieuwe afleveringen

Kijktip :

Vanaf donderdag 18 maart is het onderzoeksprogramma Bait weer terug op NPO 3 met twee gloednieuwe afleveringen. Journalist Anthony van der Meer duikt opnieuw in de wereld van internationale oplichters en dit keer gaat het over phishing- en flirtsites.

Bait gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Val
Anthony is een door de wol geverfde onderzoeksjournalist en weet de oplichters als geen ander in de val te lokken. Dat doet hij door middel van slim speurwerk en door te infiltreren in deze netwerken, waarmee zijn team ook de oplichtingspraktijken blootlegt. In de eerste nieuwe aflevering brengen ze de wereld van phishing in kaart.

Aanhoudingen
Het team opent de jacht op de criminelen achter phishing-sites en weet hiermee meerdere aanhoudingen en nieuwe politieonderzoeken te bewerkstelligen. Door te observeren, achtervolgen en confronteren lukt het ze om vrijwel alle ketens van de phishing-netwerken in kaart te brengen. Dat gaat van de geldezels tot de personen achter phishing-sites en sms'jes.

De nieuwe afleveringen van Bait zijn op donderdag 18 en donderdag 25 maart rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Bait terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onderzoeksprogramma Bait vanaf donderdag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier