Woensdag in De Vooravond: Jeroen Pauw over de verkiezingsuitslagen

Woensdag in De Vooravond: Jeroen Pauw over de verkiezingsuitslagen
De gasten van woensdag 17 maart

Kijktip :

Vandaag is de laatste van de drie dagen dat er gestemd kon worden. Jeroen Pauw was natuurlijk aanwezig bij alle debatten vooraf en vertelt over de verkiezingscampagnes. Deze gasten zijn vanavond ook te zien in De Vooravond.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - woensdag 17 maart

  • Vanavond om 21:00 uur sluiten de stembussen. Met Jeroen Pauw, Sven Kockelmann, Sander Schimmelpenninck en Maaike Timmerman bespreken we deze bijzondere verkiezingscampagne, die zich meer dan ooit in de media afspeelde.
  • Ook de uitslagenavond verloopt dit jaar anders dan anders, maar de overwinnings- en nederlaagspeeches blijven. We duiken in de archieven van de politieke speech met historicus Maarten van Rossem, schrijvers Ellen Deckwitz en Alex Boogers en speechschrijver Simon den Haak.
  • Dichter Babs Gons draagt een gedicht voor, in de hoop dat de niet-stemmers in het laatste uur nog hun kans grijpen. Jazzband BRUUT! zette het gedicht speciaal voor onze uitzending op muziek.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: Jeroen Pauw over de verkiezingsuitslagen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier