Serierecensie: Sky Rojo is snel, lekker en hard

Serierecensie: Sky Rojo is snel, lekker en hard
Van de makers van La Casa de Papel

Kijktip :

Vanaf 19 maart staat de serie Sky Rojo op Netflix. De maker van La Casa de Papel en Vis a Vis komt nu met een thriller over drie vrouwen op de vlucht. Een lekkere Spaanse sexy misdaadserie die van je scherm afspat. Lees hier de serierecensie van Sky Rojo.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Coral, Wendy en Gina
In Sky Rojo vlucht Coral, Wendy en Gina weg van het bordeel waar de vrouwen werken. In hun zoektocht naar vrijheid worden ze op de hielen gezeten door Moisés en Christian, de handlangers van hun pooier Romeo.

Met Verónica Sánchez, Lali Espósito en Yany Prado in de serie 'Sky Royo'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Sky Rojo is een heerlijke serie die gewoon heel goed wegkijkt, maar het is allemaal niet bijster origineel en vooral niet echt diepgaand. Voor die liefhebbers van het Spaanse misdaadgenre is Alex Pina's eerdere serie, White Lines, een prima alternatief. Sky Rojo is vooral qua actie spectaculair en soms zelfs wat té heftig. Niet zo baanbrekend als zijn Spaanse voorgangers, maar wel heerlijk om te kijken. 3,5 ster.

Cast
Enric Auquer, Lali Espósito, Asier Etxeandia en Yany Prado spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Alex Pina (La Casa de Papel).

Vanaf 19 maart 2021 is de serie Sky Royo te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Drama, Actie. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 25 minuten. IMDb-score: 6,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Sky Rojo is snel, lekker en hard of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier