Vanavond op tv: Young Boys - Ajax (Europa League), verhuisplannen in Chateau Meiland

Vanavond op tv: Young Boys - Ajax (Europa League), verhuisplannen in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 18 maart

Kijktip :

Vanavond moet Ajax de klus tegen het Zwitserse BSC Young Boys afmaken, na de 3-0 overwinning in Amsterdam. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 18 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: reconstructie Capitoolbestorming

NPO 2
20:25 uur

Zembla blikt terug op de bestorming van het Capitool begin dit jaar en zoekt uit hoe het heeft kunnen gebeuren. Op 6 januari wankelt de Amerikaanse democratie als een meute radicaal-rechtse Trumpaanhangers het Capitool bestormt. Jarenlang zijn ze gevoed met leugens en haat, en het scheelt weinig of ze koelen hun woede op de congresleden. Er vallen die dag vijf doden. Hoe kon het zover komen?


Chateau Meiland: nieuwe plannen

SBS 6
20:30 uur

De familie Meiland moet de chateauwaardige boerderij waarschijnlijk verkopen. Daarom is het tijd voor nieuwe plannen, zoals te zien is in deze aflevering van Chateau Meiland. Martien wil wel terug naar de roots in Noordwijk. Maar hoe is nog een raadsel - en de tijd dringt. Het liefst gaat de hele familie samenwonen in één groot huis. Misschien kunnen ze zelf een kasteel bouwen. Erica heeft al een kavel op het oog, maar tussen plan en budget zit te veel ruimte.


Onze boerderij in Europa: Steffi in Denemarken

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Onze boerderij in Europa gaan boerin Steffi en Roel naar een plek waar ze altijd al naartoe wilden: de grootste paardenfokker van Europa. Voor boerin Steffi wordt het namelijk steeds moeilijker met haar paardenfokkerij een boterham te verdienen. Steeds vaker speelt de gedachte van een neventak door haar hoofd, bijvoorbeeld het starten van een Bed & Breakfast.


Live: Young Boys - Ajax

RTL 7
20:50 uur

Live verslag van Young Boys - Ajax in de achtste finales van de Europa League. De heenwedstrijd in Amsterdam eindigde in 3-0. Ajax staat al met één been in de kwartfinale van de Europa League. Na de 3-0 overwinning in eigen huis moet Young Boys flink uithalen om nog door te gaan. Eén doelpunt van Ajax betekent dat Young Boys er vijf moet maken.


Nieuw: Tygo in de jeugdcriminaliteit

NPO 3
21:00 uur

Tygo Gernandt gaat in zijn nieuwe programma Tygo in de jeugdcriminaliteit op zoek naar de verhalen en complexe wereld achter misdrijven door jongeren. Hij duikt vier afleveringen in de wereld van criminele jongeren. Tygo volgt jongeren die veelvuldig in aanraking komen met justitie, zoals jeugdige drugsdealers en jongeren die geweldsdelicten plegen. Hij ontmoet hun families en de hulpverleners die er alles aan doen om hen op het rechte pad te krijgen.


Terug: Bait

NPO 3
21:50 uur

Bait, de docuserie waarin onderzoeksjournalist Anthony van der Meer in de wereld duikt van internationale oplichters, is terug met twee gloednieuwe afleveringen over phishing- en flirtsites. Deze week brengen ze de wereld van phishing in kaart en openen ze de jacht op de criminelen achter phishing-sites. Dat leidt tot verschillende aanhoudingen en nieuwe politieonderzoeken.


Actiefilm: Dirty Harry

SBS 9
22:45 uur

Op SBS9 is vanavond de actieklassieker Dirty Harry te zien. Harry Callahan is een inspecteur die vuile klusjes opknapt, een hekel aan misdadigers heeft en dit met een revolver bewijst. Zijn bijnaam is dan ook Dirty Harry. Een maniak die zich de 'Scorpio Killer' noemt, schiet vanaf de daken van de stad het op onschuldige slachtoffers en eist losgeld. Het is aan Harry en zijn partner om hem een halt toe te roepen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Young Boys - Ajax (Europa League), verhuisplannen in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier