Docu Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List vrijdag te zien op NPO 2

Docu Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List vrijdag te zien op NPO 2
Dochter van overleden zangeres haalt herinneringen op

Kijktip :

Vrijdagavond (19 maart) zendt NPO 2 de documentaire Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List uit, een film van Lists dochter Elisah Baijens. Elisah heeft bijzondere ontmoetingen en haalt herinneringen op aan haar moeder, die op 25 maart 2020 overleed.

Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Uitvaart
Doordat het coronavirus ons land op dat moment al in zijn greep heeft, is de grootse uitvaart die Elisah voor haar moeder in gedachten heeft niet mogelijk. Elisah had graag een uitvaart gezien waar alle fans, vrienden en bekenden van Liesbeth List haar de laatste eer hadden kunnen bewijzen. Liesbeth wordt echter in kleine kring gecremeerd, in de hoop dat Elisah haar moeder later alsnog een groot afscheid kan geven.

Lees verder onder de video's.

Zoektocht
En dus besluit ze op een zoektocht te gaan naar de mogelijkheden voor zo'n bijzonder afscheid. Het brengt Elisah naar vakgenoten, fans en vrienden van haar moeder, met wie ze gesprekken voert, haar moeder herdenkt en herinneringen ophaalt. Ze spreekt met onder anderen Frank Boeijen, Tom Egbers, Typhoon en Albert Verlinde over wat Liesbeth voor hen betekende en ze ontmoet tekstschrijver Han Kooreneef, met wie Liesbeth veel werkte.

De documentaire Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List is op vrijdag 19 maart om 19.45 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de hele docu Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV