Prachtige western Hostiles zie je vrijdag 19 maart op Canvas

Prachtige western Hostiles zie je vrijdag 19 maart op Canvas
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Christian Bale heeft al een illustere carrière achter de rug, maar tussen zijn enorme fysieke transformaties (The Machinist, The Fighter, Vice) vallen de minder veeleisende rollen niet altijd op. Toch is Bale in bijna elke film ijzersterk, zoals hij ook bewees met de prachtige western Hostiles. Deze film is vrijdag te zien op Canvas en je kunt Hostiles streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
In 1892 gaat de legendarische kapitein Joseph J. Blocker akkoord met het voorstel om een stervend hoofd van een indianenstam, Chief Yellow Hawk, terug te brengen naar zijn thuisplaats. De twee moeten een uiterst gevaarlijke tocht afleggen van een geïsoleerde legerpost in New Mexico naar de groene landschappen van Montana. Tijdens hun tocht komen ze een jonge weduwe tegen, wier familie is uitgemoord. Vervolgens zullen ze samen moeten werken om alle ontberingen onderweg te ondergaan en om de eindbestemming te bereiken.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Al sinds John Ford in de jaren dertig begon met het filmen op locatie in de Rocky Mountains, zijn de westerns een lust voor het oog. Het genre heeft door de jaren heen tal van filmklassiekers én prachtige plaatjes opgeleverd, en dat is met Hostiles niet anders. Regisseur Scott Cooper maakt het toch enigszins oubollige genre echter ook weer aantrekkelijk voor een nieuw publiek, mede dankzij een uitstekende cast - met Bale aan het hoofd. De Brit laat opnieuw zien een fantastische acteur te zijn.

Cast
Naast Christian Bale (Ford v Ferrari) en Rosamund Pike (Gone Girl) zijn ook Wes Studi (Avatar) en Jesse Plemons (The Irishman) te zien in Hostiles. Deze film is geregisseerd door Scott Cooper (Black Mass).

Hostiles (2017) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op vrijdag 19 maart om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: drama, western. Speelduur: 134 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige western Hostiles zie je vrijdag 19 maart op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier