Nieuw seizoen Even tot hier vanaf zaterdag 20 maart te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Even tot hier vanaf zaterdag 20 maart te zien op NPO 1
Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn terug

Kijktip :

Vanaf zaterdag 20 maart kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Even tot hier op NPO 1. Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn terug met afleveringen waarin ze het nieuws van de afgelopen week op een satirische manier belichten.

Even tot hier gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verkiezingen
Dat Van der Laan en Woe uitgerekend deze week weer terugkeren, zal ongetwijfeld te maken hebben met hét nieuws van deze week: de Tweede Kamerverkiezingen. Je kunt er vergif op innemen dat de eerste aflevering van de nieuwe reeks grotendeels in het teken van de verkiezingen zal staan, die Van der Laan en Woe op hun eigen manier bespreken.

Geen publiek
Helaas moet het duo het, vanwege de coronamaatregelen, nog steeds zonder publiek doen. Gelukkig zijn er wel weer tientallen kijkers via de videoverbinding. Verder blijven de ingrediënten hetzelfde: elke week komt er een muzikale held langs om een eigen hit met een andere, actuele tekst te zingen. Ook de eenmansband van Miguel Wiels is er weer bij voor de begeleiding.

Het nieuwe seizoen van Even tot hier is vanaf zaterdag 20 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV