Recensie: Zack Snyder's Justice League is meest duistere superheldenfilm van laatste jaren

Recensie: Zack Snyder's Justice League is meest duistere superheldenfilm van laatste jaren
Duidelijk wat Zack Snyder wilde met het team

Film :

Vanaf 18 maart is Zack Snyder's Justice League te koop op onder meer Pathé Thuis. Na de grote flop van Justice League in 2017 riepen de fans van regisseur Zack Snyder om een zogenaamde Snyder Cut en die is er nu. Lees hier de recensie van Zack Snyder's Justice League.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Metahuman
Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Superman’s ultieme offer niet tevergeefs was, bundelt Bruce Wayne zijn krachten met Diana Prince met plannen om een team van metahumans te rekruteren om de wereld te beschermen tegen een naderende dreiging van catastrofale proporties.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Eigenlijk hadden we het allemaal wel zien aankomen, maar deze versie van de film is een stuk logischer dan zijn voorganger uit 2017. De verhaallijnen sluiten aan elkaar aan en zowel de opening als het slot van de film zijn echt een stuk beter. De karakters zijn beter uitgewerkt, al blijft de echte ontwikkeling wel uit. Daarnaast valt op dat er pas na een uur in de film een schrijntje humor te vinden is, iets dat wel op de zenuwen van de kijker kan gaan werken. Een film voor de liefhebbers van het duistere superheldengenre, maar zeker geen aanrader voor de relaxte vrijdagavond. Je moet er even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat. 4 sterren.

Cast
Naast Ben Affleck (The Way Back) en Gal Gadot (Wonder Woman 1984) spelen ook Ezra Miller (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Jason Momoa (Braven) en Amy Adams (The Woman in the Window) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel).

Vanaf 18 maart 2021 is Zack Snyder's Justice League te kijken via onder meer Pathé Thuis. Vanaf 8 april is de film ook voor een lagere prijs te huren. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 242 minuten. IMDb-score: 8,9.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Zack Snyder's Justice League is meest duistere superheldenfilm van laatste jaren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV