UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van april 2021

UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van april 2021
Met onder meer The Handmaid's Tale en Snelle

Nieuws :

Het begint buiten weer een beetje lente te worden, en dat betekent dat er weer wat vrolijke films op de verschillende streamingdiensten gaan verschijnen. Maar het kan niet alleen maar feest zijn: het vierde seizoen van The Handmaid's Tale verschijnt namelijk ook. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Dad Stop Embarrassing Me!, S1 (14 april)

Brian Dixon (Jamie Foxx) is een succesvol zakenman en vrijgezel en is net fulltime vader geworden van zijn tienerdochter Sasha (Kyla-Drew). Vastbesloten om de beste vader te zijn die hij kan zijn, neemt Brian alle hulp van zijn vader (David Alan Grier) en zus (Porscha Coleman) met beide handen aan. Bekijk hier waar je vanaf 14 april Dad Stop Embarrassing Me! kunt streamen.

A Discovery of Witches, S2 (14 april)

Videoland

De briljante historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Maar wanneer ze in de Bodleian Library in Oxford op een verloren betoverd manuscript stuit dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen, wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie en kruist ze paden met de raadselachtige geneticus en vampier Matthew Clairmont. Bekijk hier waar je vanaf 14 april A Discovery of Witches kunt streamen.

Hello, Me! (15 april)

Netflix

Een vrouw voelt zich ellendig en onsuccesvol. Het leven heeft voor haar alle glans verloren, totdat op een dag haar pittige, jongere zelf verschijnt en verandering eist. Bekijk hier waar je vanaf 15 april Hello, Me! kunt streamen.

Snelle: Zonder Jas naar Buiten (16 april)

Netflix

De openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten gaat over de artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Lees hier waar je vanaf 16 april Snelle: Zonder Jas naar Buiten kunt kijken.

Rambo: Last Blood (16 april)

Videoland

John Rambo is met pensioen en woont op een boerderij in de Verenigde Staten. Op een dag hoort hij van Maria, een oude familievriendin en vastgoedmanager, dat zijn dochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Al snel komt John terecht in de gewelddadige wereld van de sekshandel. Lees hier waar je vanaf 16 april Rambo: Last Blood kunt kijken.

Lees ook de filmrecensie van Rambo: Last Blood.

Big Shot (16 april)

Disney Plus

Nadat hij uit de NCAA is gezet, neemt coach Marvyn Korn een baantje aan op een middelbare school voor meisjes. Hier leert hij al snel dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X's en O's, aldus de officiële logline van de school. “Ze vereisen empathie en kwetsbaarheid", wat slechts klinkt als een buitenlands begrip voor de stoïcijnse coach. Bekijk hier waar je vanaf 16 april Big Shot kunt streamen.

Batman V Superman: Dawn Of Justice (16 april)

Prime Video

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Lees hier waar je vanaf 16 april Batman V Superman: Dawn of Justice kunt kijken.

The Trial of Christine Keeler (16 april)

NPO Plus

Terwijl de mensen in angst zitten naar aanleiding van de Cubacrisis, speelt een berooide danseres de sleutelrol in een affaire met vergaande gevolgen voor diverse regeringsfunctionarissen en voor haarzelf. Bekijk hier waar je vanaf 16 april The Trial of Christine Keeler kunt streamen.

Man of Steel (19 april)

Prime Video

Clark Kent is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Lees hier waar je vanaf 19 april Man of Steel kunt kijken.

Zero, S1 (21 april)

Netflix

Omar is zo goed als onzichtbaar, niemand merkt hem ooit op. Dit verandert als hij een groep nieuwe vrienden ontmoet. Samen willen zij de buurt redden en Omar komt erachter dat onzichtbaar zijn een echte superkracht is. Bekijk hier waar je vanaf 21 april Zero kunt streamen.

Younger, S7 (21 april)

Netflix

De serie volgt de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer vanaf het begin te beginnen op haar leeftijd. Lees hier waar je Younger kunt kijken.

Life in Colour with David Attenborough (22 april)

Netflix

De 94-jarige Britse bioloog en tv-make David Attenborough begaf zich voor de nieuwe serie in onder meer het regenwoud van Costa Rica en de Schotse hooglanden, waar gefilmd werd met camera's die speciaal voor de documentaire ontwikkeld werden. Bekijk hier waar je vanaf 22 april Life in Color with David Attenborough kunt streamen.

Stowaway (22 april)

Netflix

Tijdens een missie naar Mars veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen. Lees hier waar je vanaf 22 april Stowaway kunt kijken.

The Shawshank Redemption (22 april)

Prime Video

Daardoor komt hij in de gunst van zijn gerespecteerde medegevangene Red, die al twintig jaar vastzit. Red heeft zich neergelegd bij zijn lot, maar Dufresne gebruikt zijn kennis en kunde om de levensomstandigheden in de gevangenis te verbeteren. Zo bouwt hij de gevangenisbibliotheek uit en krijgt hij speciale privileges als hij de bewakers helpt met hun belastingaangifte. Lees hier waar je vanaf 22 april The Shawshank Redemption kunt kijken.

Shadow and Bone, S1 (23 april)

Netflix

Krachten spannen samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo. Bekijk hier waar je vanaf 23 april Shadow and Bone kunt streamen.

Misfit 3: De Finale (23 april)

Netflix

Het schooljaar voor Julia, Nick en Sterre start bijzonder goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen zelfs optreden tijdens een grote nationale liveshow. Totdat na het samenvoegen van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op Hoogland belandt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Lees hier waar je vanaf 23 april Misfit 3: De Finale kunt kijken.

Secrets of the Whales, S1 (23 april)

Disney Plus

In deze serie leer je van alles over de bijzondere cultuur van walvissen, hun sociale leven en communicatieve vaardigheden. Bekijk hier waar je vanaf 23 april Secrets of the Whales kunt streamen.

9-1-1, S4 (23 april)

Disney Plus

In het 911 oproepcentrum werken tal van mensen. Een van hen is politie-inspecteur Athena Grant, die de onderzoeken leidt, maar tegelijk ook haar eigen familiale problemen het hoofd probeert te bieden. Bobby Nash en zijn team van brandweerlieden doen al het mogelijke om levens te redden. Abby Clark probeert alle oproepen in goede banen te leiden. Bekijk hier waar je 9-1-1 kunt kijken.

Whiplash (24 april)

Videoland

Andrew is een veelbelovende 19-jarige drummer die studeert aan een conservatorium in Manhattan. Hij wil echter niet zomaar een muzikant zijn. Achtervolgd door de mislukte carrière van zijn vader, die schrijver was, en de angst dat het wel eens genetisch kan zijn, droomt hij ervan om de top te bereiken. Lees hier waar je vanaf 24 april Whiplash kunt kijken.

De Beentjes van Sint Hildegard (27 april)

NPO Plus

Jan (Herman Finkers) is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan deze situatie, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten? Lees hier waar je vanaf 27 april De Beentjes van Sin. Hildegard kunt kijken.

Lees ook onze recensie van De Beentjes van Sint Hildegard.

Things Heard & Seen (29 april)

Netflix

Een kunstenares verhuist naar de Hudson-vallei en begint te vermoeden dat haar huwelijk een duistere sinistere kant heeft, nog erger dan de sinistere geschiedenis van haar nieuwe huis. Lees hier waar je vanaf 29 april Things Heard & Seen kunt kijken.

The Mitchells vs The Machines (30 april)

Netflix

Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand. Lees hier waar je vanaf 30 april The Mitchells vs The Machines kunt kijken.

The Handmaid's Tale, S4 (30 april)

Videoland

In het nieuwe seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico's die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen. Bekijk hier waar je vanaf 30 april The Handmaid's Tale kunt streamen.

Nomadland (30 april)

Disney Plus

Het verhaal gaat over de 60-jarige vrouw Fern. Ze is alles kwijt is geraakt sinds de periode van de Grote Recessie. Ze gaat op reis door het midden van het Amerikaanse westen dat aan het veranderen is. Hierbij meet Fern zich de levensstijl aan van een moderne nomade, ontmoet ze bijzondere mensen en reist ze per busje. Lees hier waar je vanaf 30 april Nomadland kunt kijken.

Tom Clancy's Without Remorse (30 april)

Prime Video

Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly's missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Lees hier waar je vanaf 30 april Without Remorse kunt kijken.

Tell Me Who I Am, S1 (30 april)

NPO Plus

Een man laat een dikke biografie achter op het bureau van Javier, een succesvolle uitgever. Het is het verhaal van zijn moeder die hij nooit heeft gekend, Amelia Garayoa. Haar persoonlijke, romantische en politieke reis als spion voor een nobel doel begint in het tumultueuze Madrid van 1934 en brengt haar uiteindelijk terug thuis bij haar zoon. Maar niet vóór levensveranderende ervaringen bij elke stap in Moskou, Londen, Rome, Parijs en Berlijn. Bekijk hier waar je vanaf 30 april Tell Me Who I Am kunt streamen.

Al eerder in april verschenen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van april 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: rusland, vrouwen, schade, talent, feest, politie, ongeluk, actie, spionage, school, spion, museum, amerika, wapens, india, cristiano ronaldo, oorlog, parijs, 30 april, verenigde staten, muziek, ballon, miljoen, londen, polen, nederland, thailand, overlevenden, boston, robot, zoektocht, daders, complot, claude, israël, advocaat, gevangenis, leiden, scholen, vrouw, astronaut, planeet, mars, prinses, misdaad, amalia, huwelijk, costa rica, agent, rica, new york, colorado, vakantie, rome, ronaldo, documentaire, camera, ontvoerd, ziggo, finale, pensioen, soldaat, recessie, films, film, luna, stockholm, ontvoering, ground zero, biografie, bewoners, maan, los angeles, middelbare school, moskou, berlijn, philadelphia, geschiedenis, madrid, liefde, oprichter, dna, apple, beklimmen, bende, tv-serie, verf, vernietigen, nepal, kunstroof, operatie, fulltime, discovery, spotlights, oma, opstand, cultuur, arts, winnaar, alien, verzorgingstehuis, seal, conflict, apen, armoede, netflix, boerderij, veerboot, toeristen, walvissen, bevolking, suriname, solar, moeras, superman, mont ventoux, drugskartel, Serie A, bruiloft, schrijver, succesvol, gezin, samenwerking, bevrijden, amazon, videoland, uitvinder, superheld, vergelding, beslissing, journalist, groeien, dochter, mysterie, new york times, onzichtbaar, 40 jaar, batman, filmacademie, reizen, aarde, npo, tom clancy, nobel, bewakers, redden, mtv, doelwit, regenwoud, weduwe, bioloog, pension, hudson, serie, affaire, manhattan, relaties, contract, busje, gangster, sasha, coach, 1 april, emily, oxford, overzicht, trouwjurk, abonnementen, uitdagingen, recensies, soldaten, disney plus, vampier, muzikant, trial, melissen, north carolina, special, paradijs, ground, zero, blood, streamen, video, baby, Apple TV, streamingdiensten, 35 jaar, platform, gevaarlijk


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV