UPDATE: Deze films en series zijn nieuw op Netflix in april 2021

UPDATE: Deze films en series zijn nieuw op Netflix in april 2021
Met onder meer Just Say Yes en Concrete Cowboy

Nieuws :

Het begint buiten weer een beetje lente te worden, en dat betekent dat er weer wat vrolijke films op de verschillende streamingdiensten gaan verschijnen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Big Lebowski (1 april)

Bowlende flowerpowerman Jeff 'The Dude' Lebowski is 'the laziest man of Los Angeles County'. Bandieten die hem aanzien voor een oude rijkaard met dezelfde achternaam leveren hem een streek, waarop The Dude - aangespoord door zijn bowlingvrienden Walter en Donny - verhaal gaat houden bij de Big Lebowski. Lees hier waar je vanaf 1 april The Big Lebowski kunt kijken.

Shrek (1 april)

Netflix

Shrek, een trolachtige wezen, is de onwerkelijke held in dit indrukwekkende animatiespektakel. Hij woont in een moeras, waar de kwaadaardige Lord Farguard op een dag de alle bewoners van het sprookjesland verbant. Om zijn moeras weer voor zichzelf te hebben, moet Shrek een prinses bevrijden die bewaakt wordt door een vuurspuwende draak. Lees hier waar je vanaf 1 april Shrek kunt kijken.

Ook Shrek 2 is vanaf 1 april te zien op Netflix.

Public Enemies (1 april)

In de jaren dertig kan niemand bankovervaller John Dillinger en zijn bende stuiten. Zijn ontwapenende charme en zijn gedurfde ontsnappingen maken hem geliefd bij vrijwel iedereen. De avonturen van Dillingers bende, met de psychopaat Baby Face Nelson en Alvin Karpis, worden door veel mensen gevolgd. J. Edgar Hoover oprichter van de FBI, roept Dillinger uit tot Staatsvijand Nummer Eén. Lees hier waar je vanaf 1 april Public Enemies kunt kijken.

Ronaldo (1 april)

Voor de allereerste keer gaat de wereld mee achter gesloten deuren en krijgt zo op een levendige en openhartige manier toegang tot de man Cristiano Ronaldo, zoals hij echt is; voetballer, vader, familiemens en vriend. Aan de hand van diepgaande gesprekken, veel voetbalfragmenten en nooit eerder vertoonde archiefbeelden, biedt deze documentaire een inkijk op het sportieve en persoonlijke leven van de drievoudig Ballon D’Or-winnaar. Lees hier waar je vanaf 1 april Ronaldo kunt kijken.

Liar Liar (1 april)

Fletcher Reede is een bijzonder succesvolle advocaat en zijn mondigheid is zijn grootste talent. Hij praat zich overal uit en geeft aan alles een uitleg. Lees hier waar je vanaf 1 april Liar Liar kunt kijken.

Just Say Yes (2 april)

Netflix

Lotte (Yolanthe Cabau) is al haar hele leven bezig met de invulling van de ideale bruiloft. Alles, van het draaiboek tot aan een prachtige trouwlocatie, heeft ze tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de oude trouwjurk van haar geliefde oma is uit de kast gehaald voor de grote dag. Lees hier waar je vanaf 2 april Just Say Yes kunt kijken.

The Serpent, S1 (2 april)

Netflix

Het verhaal gaat over Charles Sobhraj. Hij is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo'n 20 jonge Westerse toeristen. Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegden ze moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. Bekijk hier waar je vanaf 2 april The Serpent kunt streamen.

Concrete Cowboy (2 april)

Netflix

De vijftienjarige Cole gaat bij zijn vervreemde vader Harp in het noorden van Philadelphia wonen. Hij ontdekt er de levendige cowboycultuur van de stad die er reeds een eeuw heerst. De subcultuur biedt een geborgen plek voor de buurtbewoners die veelal in armoede leven en regelmatig met geweld in aanraking komen. Lees hier waar je vanaf 2 april Concrete Cowboy kunt kijken.

Madame Claude (2 april)

Netflix

Het was de bijnaam van Fernande Grudet. De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 verder dan de wereld van sekswerk, tot een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Lees hier waar je vanaf 2 april Madame Claude kunt kijken.

Snabba Cash, S1 (7 april)

Netflix

Het verhaal speelt zich af in de duistere onderwereld van Stockholm tien jaar na de drie Snabba Cash films. De misdaad is inmiddels nog meer geobsedeerd geraakt door geld en status, terwijl de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld steeds meer met elkaar verbonden raken. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Snabba Cash kunt streamen.

This is a Robbery: The World's Greatest Art Heist, S1 (7 april)

Netflix

Documentaire over een grote kunstroof in het Boston in 1990. Twee politieagenten wandelden destijds met getrokken wapens het Gardner Museum binnen en slaagden erin om dertien kostbare en unieke schilderijen te ontvreemden. Terwijl de politie tevergeefs probeerde de identiteit van de daders te ontrafelen, werden alle verdachten één voor één dood aangetroffen. This Is a Robbery: The World's Greatest Art Heist kunt streamen.

Dolly Parton: A MusiCares Tribute (7 april)

Netflix

Op een avond vol met sterren, muziek en herinneringen eert een groep iconische artiesten Dolly Parton als de MusiCares Person of the Year. Lees hier waar je vanaf 7 april Dolly Parton: A MusiCares Tribute kunt kijken.

What Men Want (8 april)

Netflix

Met geforceerde grappen en overdreven acteerwerk komt deze film niet goed uit de verf. De leukste momenten zitten in de trailer, waardoor er maar weinig overblijft in het eindproduct. Bekijk hier waar je vanaf 8 april What Men Want kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van What Men Want.

Thunder Force (9 april)

Netflix

De wereld wordt geterroriseerd door superschurken. Gelukkig is er een wetenschapper, Emily, die een goedje heeft ontwikkeld om zelf ook superkrachten te krijgen. Maar als ze haar beste vriendin Lydia per ongeluk voorziet van het goedje, ontstaat er een bijzondere nieuwe superheld. Lees hier waar je vanaf 9 april Thunder Force kunt kijken.

Night in Paradise (9 april)

Netflix

Een gangster probeert zijn leven op te ruimen om voor zijn zieke zus en neefje te zorgen. Maar iemand die hem als doelwit heeft, vermoordt hen per ongeluk. Geschokt besluit hij wraak te nemen. Lees hier waar je vanaf 9 april Night in Paradise kunt kijken.

Love and Monsters (14 april)

Netflix

Zeven jaar na een "monsterpocalyps" is de mensheid gedwongen om te verhuizen naar ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan. Lees hier waar je vanaf 14 april Love and Monsters kunt kijken.

Dad Stop Embarrassing Me!, S1 (14 april)

Netflix

Brian Dixon (Jamie Foxx) is een succesvol zakenman en vrijgezel en is net fulltime vader geworden van zijn tienerdochter Sasha (Kyla-Drew). Vastbesloten om de beste vader te zijn die hij kan zijn, neemt Brian alle hulp van zijn vader (David Alan Grier) en zus (Porscha Coleman) met beide handen aan. Bekijk hier waar je vanaf 14 april Dad Stop Embarrassing Me! kunt streamen.

Hello, Me! (15 april)

Netflix

Een vrouw voelt zich ellendig en onsuccesvol. Het leven heeft voor haar alle glans verloren, totdat op een dag haar pittige, jongere zelf verschijnt en verandering eist. Bekijk hier waar je vanaf 15 april Hello, Me! kunt streamen.

Snelle: Zonder Jas naar Buiten (16 april)

Netflix

De openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten gaat over de artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Lees hier waar je vanaf 16 april Snelle: Zonder Jas naar Buiten kunt kijken.

Zero, S1 (21 april)

Netflix

Omar is zo goed als onzichtbaar, niemand merkt hem ooit op. Dit verandert als hij een groep nieuwe vrienden ontmoet. Samen willen zij de buurt redden en Omar komt erachter dat onzichtbaar zijn een echte superkracht is. Bekijk hier waar je vanaf 21 april Zero kunt streamen.

Life in Colour with David Attenborough (22 april)

Netflix

De 94-jarige Britse bioloog en tv-make David Attenborough begaf zich voor de nieuwe serie in onder meer het regenwoud van Costa Rica en de Schotse hooglanden, waar gefilmd werd met camera's die speciaal voor de documentaire ontwikkeld werden. Bekijk hier waar je vanaf 22 april Life in Color with David Attenborough kunt streamen.

Stowaway (22 april)

Netflix

Tijdens een missie naar Mars veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen. Lees hier waar je vanaf 22 april Stowaway kunt kijken.

Shadow and Bone, S1 (23 april)

Netflix

Krachten spannen samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo. Bekijk hier waar je vanaf 23 april Shadow and Bone kunt streamen.

Misfit 3: De Finale (23 april)

Netflix

Het schooljaar voor Julia, Nick en Sterre start bijzonder goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen zelfs optreden tijdens een grote nationale liveshow. Totdat na het samenvoegen van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op Hoogland belandt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Lees hier waar je vanaf 23 april Misfit 3: De Finale kunt kijken.

Things Heard & Seen (29 april)

Netflix

Een kunstenares verhuist naar de Hudson-vallei en begint te vermoeden dat haar huwelijk een duistere sinistere kant heeft, nog erger dan de sinistere geschiedenis van haar nieuwe huis. Lees hier waar je vanaf 29 april Things Heard & Seen kunt kijken.

The Mitchells vs The Machines (30 april)

Netflix

Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand. Lees hier waar je vanaf 30 april The Mitchells vs The Machines kunt kijken.

Verder op Netflix

Prank Encounters, S2 (1 april)
Tersanjung the Movie (1 april)
Magical Andes, S2 (1 april)
Worn Stories (1 april)
The Life of David Gale (1 april)
Beneath (1 april)
Seed of Chucky (1 april)
Beethoven (1 april)
The Lost World: Jurassic Park (1 april)
Pride & Prejudice (1 april)
Public Enemies (1 april)
Liar Liar (1 april)
Barbie Princess Adventure (1 april)
Quarantine (1 april)
The Shallows (1 april)
The Mask of Zorro (1 april)
Sky High (2 april)
Family Reunion, S3 (5 april)
White House Down (5 april)
The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (6 april)
The Wedding Coach, S1 (7 april)
The Big Day, S2 (7 april)
The Way of the Househusband (8 april)
Have You Ever Seen Fireflies? (9 april)
New Gods: Nezha Reborn (12 april)
My Love: Six Stories of True Love (13 april)
Mighty Express, S3 (13 april)
Fast & Furious Spy Racers, S4 [Mexico] (13 april)
The Soul (14 april)
The Circle, S2 (14 april)
Why Did You Kill Me? (14 april)
Sisyphus, S1 (15 april)
Ride or Die (15 april)
The Real Housewives of Beverly Hills, S3-4 (15 april)
Ajeeb Daastaans (16 april)
Into the Beat (16 april)
Why Are You Like This, S2 (16 april)
Arlo the Alligator Boy (16 april)
Luis Miguel - The Series, S2 (18 april)
Izzy's Koala World: Season 2 (20 april)
Tell Me When (23 april)
Fatma (27 april)
Go! Go! Cory Carson, S4 (27 april)
Sexify, S1 (28 april)
Headspace Guide to Sleep (28 april)
Yasuke (29 april)
And Tomorrow the Entire World (30 april)
The Unremarkable Juanquini, S2 (30 april)
The Innocent, S1 (30 april)
Pet Stars, S1 (30 april)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV