Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in april 2021

Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in april 2021
Met onder meer Without Remorse

Nieuws :

Het begint buiten weer een beetje lente te worden, en dat betekent dat er weer wat vrolijke films op de verschillende streamingdiensten gaan verschijnen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

Like A Boss (2 april)

Prime Video

Het verhaal gaat over Mel en Mia. Zij zijn beste vriendinnen die reeds jarenlang een cosmeticabedrijf leiden. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is het een erg succesvolle zaak. Dan krijgen ze een zeer verleidelijk aanbod van de befaamde Claire Luna. Lees hier waar je vanaf 2 april Like A Boss kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Like A Boss.

Tenet (7 april)

Prime Video

Gewapend met slechts één woord - Tenet - en vechtend voor het voortbestaan van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen. Lees hier waar je vanaf 7 april TENET kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Tenet.

Them, S1 (9 april)

Prime Video

De serie, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration. laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen. Bekijk hier waar je vanaf 9 april Them kunt streamen.

We Children From Bahnhof Zoo (9 april)

Prime Video

Het verhaal van Christiane, haar vrienden en hun sombere val in drugsverslaving en prostitutie schokte een hele generatie. Nu worden de befaamde memoires in deze Amazon Original serie met een modern perspectief geherinterpreteerd. Bekijk hier waar je vanaf 9 april We Children From Bahnhof Zoo kunt streamen.

2001: A Space Odyssey (10 april)

Prime Video

Even voor het ontstaan van menselijk leven op aarde ontdekt een groep apen een monoliet. Vier miljoen jaar later wordt een gelijkaardig object ontdekt op de maan dat een signaal uitzendt naar Jupiter. Commandant Bowman en astronaut Poole vertrekken op een speciale missie met het ruimteschip Discovery en de hulp van supercomputer HAL-9000. Lees hier waar je vanaf dd maart 2001: A Space Odyssey kunt kijken.

Batman V Superman: Dawn Of Justice (16 april)

Prime Video

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Lees hier waar je vanaf 16 april Batman V Superman: Dawn of Justice kunt kijken.

Man of Steel (19 april)

Prime Video

Clark Kent is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Lees hier waar je vanaf 19 april Man of Steel kunt kijken.

The Shawshank Redemption (22 april)

Prime Video

Daardoor komt hij in de gunst van zijn gerespecteerde medegevangene Red, die al twintig jaar vastzit. Red heeft zich neergelegd bij zijn lot, maar Dufresne gebruikt zijn kennis en kunde om de levensomstandigheden in de gevangenis te verbeteren. Zo bouwt hij de gevangenisbibliotheek uit en krijgt hij speciale privileges als hij de bewakers helpt met hun belastingaangifte. Lees hier waar je vanaf 22 april The Shawshank Redemption kunt kijken.

Tom Clancy's Without Remorse (30 april)

Prime Video

Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly's missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Lees hier waar je vanaf 30 april Without Remorse kunt kijken.

Verder op Prime Video

  • Doorman (1 april)
  • The Notebook (1 april)
  • Unt. Seth Rogen Comedy Special, S1 (1 april)
  • Train To Busan II (Peninsula) (2 april)
  • Edge Of Tomorrow (4 april)
  • The Rhythm Section (5 april)
  • Blood Diamond (7 april)
  • The Intern (25 april)
  • Irresistible (26 april)
  • San Andreas (28 april)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in april 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier