Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in april 2021

Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in april 2021
Met onder meer De Beentjes van St. Hildegard

Nieuws :

Het begint buiten weer een beetje lente te worden, en dat betekent dat er weer wat vrolijke films op de verschillende streamingdiensten gaan verschijnen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

DNA (1 april)

NPO Plus

Rolf Larsen is rechercheur en leidt een gelukkig bestaan met zijn vrouw en hun dochtertje Andrea. Om de ontvoering van een baby te onderzoeken, besluit hij naar Polen te gaan en Andrea mee te nemen op de veerboot. Maar als hij haar daar heel even alleen laat en hij terugkomt, is ze verdwenen. Bekijk hier waar je vanaf 1 april DNA kunt streamen.

The Trial of Christine Keeler (16 april)

NPO Plus

Terwijl de mensen in angst zitten naar aanleiding van de Cubacrisis, speelt een berooide danseres de sleutelrol in een affaire met vergaande gevolgen voor diverse regeringsfunctionarissen en voor haarzelf. Bekijk hier waar je vanaf 16 april The Trial of Christine Keeler kunt streamen.

De Beentjes van St. Hildegard (27 april)

NPO Plus

Jan (Herman Finkers) is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan deze situatie, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten? Lees hier waar je vanaf 27 april De Beentjes van St. Hildegard kunt kijken.

Tell Me Who I Am, S1 (30 april)

NPO Plus

Een man laat een dikke biografie achter op het bureau van Javier, een succesvolle uitgever. Het is het verhaal van zijn moeder die hij nooit heeft gekend, Amelia Garayoa. Haar persoonlijke, romantische en politieke reis als spion voor een nobel doel begint in het tumultueuze Madrid van 1934 en brengt haar uiteindelijk terug thuis bij haar zoon. Maar niet vóór levensveranderende ervaringen bij elke stap in Moskou, Londen, Rome, Parijs en Berlijn. Bekijk hier waar je vanaf 30 april Tell Me Who I Am kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • A Seperation (1 april)
  • Love is All You Need (1 april)
  • Captain Fantastic (1 april)
  • Nieuw Zeer, S2 (vanaf 4 april, wekelijks)
  • The Salesman (24 april)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in april 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV