Patricia Paay laat tatoeage zetten in eerste aflevering Tattoo Trippers

Patricia Paay laat tatoeage zetten in eerste aflevering Tattoo Trippers
Veronica stuurt BN’ers op reis om een tattoo te scoren

Kijktip :

Patricia Paay en Christina Curry vormen het eerste duo in het nieuwe programma Tattoo Trippers bij Veronica. Hierin gaan telkens twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist.

Naast Patricia en Christina zijn er nu nog meer duo’s bekend: Dio & Olcay Gulsen (Bulgarije), Fajah Lourens & Dennis Weening (Zuid-Afrika) en Patty Brard & Eva van de Wijdeven (Marokko). Eerder was al duidelijk dat ook Monica Geuze & Kay Nambiar (Japan) en Thomas Berge & Tim den Besten (Thailand) meedoen.

In de eerste aflevering van Tattoo Trippers gaat zangeres en mediapersoonlijkheid Patricia Paay samen met haar dochter Christina Curry naar het koude Moskou. Diva Patricia geniet van het anoniem samen kunnen zijn met haar dochter, die vastbesloten is hier het woord “гей” (Russisch voor “gay”) op haar lichaam te tatoeëren. Het wordt een verrassende trip waarin moeder en dochter openhartige gesprekken voeren en een punt zetten achter een roerige periode. Uiteindelijk verlaten Patricia en Christina de Russische hoofdstad drie tatoeages rijker.

Tattoo Trippers is vanaf donderdag 25 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay laat tatoeage zetten in eerste aflevering Tattoo Trippers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV