Vanavond op tv: docu over Liesbeth List, slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 15

Vanavond op tv: docu over Liesbeth List, slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 15
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 maart

Kijktip :

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Liesbeth List overleed. Haar dochter, Elisah Baijens, maakte een prachtige docu die vanavond te zien is op NPO 2. Verder onder meer de climax van het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List

NPO 2
19:45 uur

In de documentaire Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List heeft de dochter van de overleden Liesbeth List, Elisah Baijens, bijzondere ontmoetingen en haalt ze herinneringen op. Elisah spreekt onder anderen met Tom Egbers, Typhoon, Frank Boeijen en Albert Verlinde over wat Liesbeth voor hen betekent heeft en ze ontmoet tekstschrijver Han Kooreneef die veel met Liesbeth samenwerkte.


Nieuw: Surviving Jeffrey Epstein

NPO 3
20:25 uur

De zedenzaak rondom Jeffrey Epstein schokte de hele wereld. Het klinkt als een complottheorie: een miljonair die minderjarige meisjes ronselt te misbruiken. Niets bleek minder waar; in de docuserie Surviving Jeffrey Epstein vertellen zijn slachtoffers over wat hen is overkomen. De man zou er een soepel draaiende machinerie op na hebben gehouden, met meisjes die eerst werden misbruikt en daarna gevraagd werden om voor 200 euro per hoofd andere meisjes te ronselen.


Slot: Flikken Maastricht seizoen 15

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is de slotaflevering van het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht, waarin Wolfs en Eva nog steeds op zoek zijn naar de locatie van het meisje en de bom. De rechercheurs ontdekken ook dat Donna lang niet alle informatie over Eddie en zijn vroegere deal met het OM heeft gegeven. Haar eigen rol in het mislukken van de deal heeft ze verzwegen. Dan begint het te dagen hoe Eddie zijn laatste bom wil gebruiken. De criminelen die zijn familie vermoord hebben, staan terecht in het paleis van Justitie in Maastricht...


Nieuw: De droevige kampioen

NPO 2
22:15 uur

Vanavond start de driedelige docudramaserie De droevige kampioen over internationaal tafeltenniskampioen, rokkenjager en succesvol ondernemer Robert Hosé. Opgegroeid in een van de armste wijken van Curaçao, werd de bevlogen, charismatische, Nietszche lezende sportheld begin jaren 70 het rolmodel van een nieuwe, zelfbewuste generatie zwarte Antillianen. Inmiddels is hij dakloos en verslaafd aan crack.


Nieuw: The Truth Will Out

Canvas
23:25 uur

Vanaf vanavond is de Zweedse psychologische thrillerserie The Truth Will Out elke vrijdag rond 23:30 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. De serie gaat over rechercheur Peter Wendel die na een lang ziekteverlof weer aan het werk gaat. Hij wil een topteam vormen voor cold cases. Dat plan loopt spaak wanneer de politie een bericht krijgt van een onbekende moordenaar. Hij beweert dat de beruchtste seriemoordenaar van Zweden, die al vele jaren vastzit, in werkelijkheid onschuldig is.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docu over Liesbeth List, slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 15 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier