Amerikaans gevangenis-experiment binnenkort op SBS 6

Amerikaans gevangenis-experiment binnenkort op SBS 6
Undercover achter tralies

Vanaf donderdag 19 oktober presenteert Alberto Stegeman het Amerikaanse experiment 60 Days In, waarin zeven burgers zich vrijwillig 60 dagen laten opsluiten om misstanden in gevangenissen aan de kaak te stellen. Undercover achter tralies zal met dubbele uitzendingen op donderdagavond tussen 20:30 en 22:30 uur op SBS 6 worden uitgezonden.

Geweld, drugsgebruik en andere vormen van criminaliteit komen dagelijks voor in gevangenissen. De mensen die mee willen doen aan het experiment om deze praktijken aan het licht te brengen, hebben allemaal hun eigen redenen daarvoor. De een wil de wereld laten zien dat gevangenen een veel te comfortabel leven leiden, terwijl een andere deelnemer later drugsagent wil worden en met eigen ogen wil zien hoe drugs de gevangenis in gesmokkeld worden.

Hoe houden de vrijwilligers zich staande in een wereld vol gewelddadige criminelen en overvolle slaapzalen? Dat zal blijken uit het experiment 60 Days In, waarvan SBS 6 een bewerking zal uitzenden met presentatie van Alberto Stegeman.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amerikaans gevangenis-experiment binnenkort op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV