Vrijdag in De Vooravond: Alexander Pechtold over formatie én eigen tv-programma

Vrijdag in De Vooravond: Alexander Pechtold over formatie én eigen tv-programma
De gasten van vrijdag 19 maart

Kijktip :

De Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug en de VVD en D66 zijn nu aan zet in de formatie. Voormalig D66-lijsttrekker Alexander Pechtold vertelt erover, maar ook zijn eigen tv-programma komt aan bod. Wie schuiven er nog meer aan in De Vooravond?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 19 maart

  • De verkenners zijn begonnen, de formatie is van start. De Vooravond blikt vooruit met politiek verslaggever Natalie Righton en voormalig D66-voorman Alexander Pechtold. Hij is binnenkort ook te zien als presentator van het tv-programma De achterkant van het gelijk.
  • Atleet Femke Bol zette op het EK in Polen een topprestatie neer en won twee gouden medailles. Ze is het gezicht van een nieuwe generatie gouden atleten in Nederland. Vanavond viert ze haar overwinningen bij De Vooravond. Ook kijkt ze vooruit naar de Spelen.
  • En de talkshow heropent de Friday Night Club. Dit keer vertellen de pianobroers Arthur en Lucas Jussen over hun Russische muzikale inspiratiebronnen. Ook spelen ze live muziek van hun nieuwste plaat: The Russian Album.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Alexander Pechtold over formatie én eigen tv-programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier