Vrijdag in Op1: Edson da Graça vertelt over controversieel programma Gewoon. Bloot.

Vrijdag in Op1: Edson da Graça vertelt over controversieel programma Gewoon. Bloot.
De gasten van vrijdag 19 maart

Kijktip :

Nog voordat het überhaupt op televisie te zien is, heeft Gewoon. Bloot. al veel stof doen opwaaien. Presentator Edson da Graça is vrijdag te gast bij Op1 om te vertellen over het programma. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 19 maart

  • Een opvallend nieuw kinderprogramma. In Gewoon. Bloot. mogen kinderen poedelnaakte volwassenen alles vragen wat in ze opkomt. Dat is hard nodig, vinden expert van het Rutgers intituut Elsbeth Reitzema, moeder Jolanda en presentator Edson da Graça. Kinderen krijgen namelijk een positiever zelfbeeld als ze vaker normale blote lichamen te zien krijgen. Vanavond bij Op1 vertellen de drie waarom dit programma er moet zijn.
  • Voor Henk Krol verliepen de Tweede Kamerverkiezingen ronduit dramatisch. Zijn partij Lijst Henk Krol wist afgelopen woensdag geen enkele zetel te veroveren en dat betekent dat Krol na een kleine tien jaar de Kamer gaat verlaten. Wat nu? Bij Op1 vertelt Krol over zijn plannen om een Bed & Breakfast te openen en schuift Marleen de Rooy aan met het laatste nieuws uit Den Haag.
  • Richard Groenendijk, Isa Hoes en Monic Hendrickx liepen voor een nieuw tv-programma van SBS6, BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden, stage in het Erasmus MC waar verpleegkundige Sophie Kleinherenbrink werkt. Voordat de BN’ers op een eigen afdeling stage mochten lopen volgden ze een basiscursus verpleegkunde. Vanavond vertellen ze erover bij Op1.
  • Janny van der Heijden presenteert het nieuwe tv-programma De smaak van Nederland op 24Kitchen. Voor dit programma dook ze samen met rapper Donnie, die in 2019 een kookboek uitbracht, de keuken in om een vegan bamischijf te bereiden. Vanavond vertellen ze erover bij Op1.

Op1 is vanavond om 22.50 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Edson da Graça vertelt over controversieel programma Gewoon. Bloot. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV