Waar kan ik The Streamers kijken en hoe laat begint het concert?

Waar kan ik The Streamers kijken en hoe laat begint het concert?
Meezingen met de beste Hollandse hits

Kijktip :

De helden van De Vrienden van Amstel hebben de smaak te pakken na hun laatste livestream-concert en organiseren er in maart gewoon weer eentje. Het gratis livestream-concert heet The Streamers. Waar kun je het concert kijken? En hoe laat begint het concert?

Reserveer hier je ticket voor het concert The Streamers op zaterdag 20 maart.

Ticket kopen
Om te kunnen kijken naar de livestream van The Streamers, moet je van tevoren een ticket bestellen. Deze is te bestellen via deze website. Op deze manier kijk je gegarandeerd naar het spektakel in Carré.

Lees hier welke artiesten optreden bij The Streamers.

Aanvangstijd
Om 19.30 uur gaan de digitale deuren van het Carré open. Het concert zelf begint om 20.30 uur. Vanuit het Theater Carré in Amsterdam brengt een grote groep Nederlandse artiesten een grote show naar de huiskamers.

Het livestream-concert The Streamers is zaterdag (20 februari) vanaf 19.30 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Waar kan ik The Streamers kijken en hoe laat begint het concert? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier