Vanavond op tv: Hoge Bomen met Fred van Leer, Khadija Arib in Sterren Op Het Doek en meer

Vanavond op tv: Hoge Bomen met Fred van Leer, Khadija Arib in Sterren Op Het Doek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 20 maart

Kijktip :

Er geldt nog steeds een avondklok, waardoor je aan huis gebonden bent in de avonduren. Maar gelukkig komen er meer dan genoeg mooie tv-programma’s op televisie op de zaterdagavond. Zo vertelt Fred van Leer zijn persoonlijke verhaal in Hoge Bomen over een zware tijd en wordt Khadija Arib geportretteerd in Sterren Op Het Doek. Ook gaat een nieuw seizoen van de satirische show Even Tot hier van start, en er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 20 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Filmkomedie: The Truman Show

Spike
20:31 uur

In de comedy The Truman Show weet Truman niet dat zijn vreemde stadje een enorme studio is, geleid door een visionaire producent/regisseur/bedenker (Ed Harris), dat de mensen die er leven en wonen acteurs zijn en zelfs zijn altijd vrolijke vrouw onder contract staat.


Sterren op het Doek: Khadija Arib

NPO 2
20:35 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib wordt deze keer in Sterren Op Het Doek geportretteerd door drie kunstenaars, terwijl ze een gesprek voert met Özcan Akyol. Arib vertelt over haar eerste periode in Nederland, toen haar moeder en zij werden herenigd met haar vader in Rotterdam-Zuid. In Jeugdtheater Hofplein - het plein waar ze leerde fietsen - wordt ze door drie vrouwelijke kunstenaars vastgelegd op het doek. Özcan Akyol ontdekt welke momenten haar strijdlustig hebben gemaakt. Aan het eind van de aflevering moet Khadija Arib een keuze maken tussen de drie schilderijen. Welke neemt ze mee naar huis? De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen.


Terug: Even tot hier

NPO 1
21:35 uur

Jeroen Woe en Niels van der Laan zijn terug met een nieuw seizoen Even tot hier: satire op de zaterdagavond. Wekelijks rond 21:30 uur op NPO 1. Opnieuw is er geen publiek in de studio. Dat zit thuis en kijkt via een videoverbinding mee. Over het vijfde seizoen van Even tot hier is verder nog weinig bekend, behalve de mededeling van de makers "dat het weergaloos wordt". Elke week komt een muzikale held langs om een eigen hit met een andere, actueel tekst te zingen. Ook is de eenmansband van Miguel Wiels er voor de muzikale begeleiding.


Terug: Hoge Bomen

SBS 6
21:50 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hoge Bomen heeft Jeroen van der Boom stylist Fred van Leer aan de piano zitten. De persoonlijke gesprekken met BN'ers zijn elk zaterdag om 21:45 uur op SBS6. In elke aflevering herbeleeft Jeroen met zijn gast bijzondere momenten uit zijn of haar leven, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten passen. Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen en zijn huisband. Van der Boom wil spraakmakende BN'ers in Hoge Bomen vooral eens op een andere manier leren kennen. Elke aflevering is volgens de makers "een ode aan de hoofdgast, aan de nostalgie en aan de muziek". Bekijk de BN'ers in Hoge Bomen van dit seizoen. In de eerste aflevering vertelt Fred van Leer voor het eerst openhartig over zijn moeilijke periode van het afgelopen jaar, waarin een privéfilmpje uitlekte, hij zichzelf iets aandeed en hij overvallen werd.


Sketches: Willie Wartaals Nieuwe Kunst

NPO 3
23:30 uur

Willie Wartaal stond klaar om te touren met zijn nieuwe werk, maar dat kon niet doorgaan door corona. Dus besloot hij een film te maken, Willie Wartaals Nieuwe Kunst met de nieuwe nummers, gedraaid in Museum Voorlinden te Wassenaar. In komische sketches infiltreert Wartaal in het museum, door te gaan werken als onder meer toiletjuffrouw, portier en directeur. In een fantasierijk verhaal zoekt Willie naar nieuwe manieren om zijn muziek aan een publiek te presenteren. Gastrollen zijn weggelegd voor JeBroer, Vjeze Fur, Famke Louise, Caza, Yelli, Meezy F, Pearl Ramos en museumdirecteur Suzanne Swarts.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Hoge Bomen met Fred van Leer, Khadija Arib in Sterren Op Het Doek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV