Nieuw op Videoland: For Life seizoen 2, La La Land en meer

Nieuw op Videoland: For Life seizoen 2, La La Land en meer
Kijktips voor 20 t/m 26 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Videoland in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

Angel Has Fallen (nu te zien)

Videoland

Na de heftige gebeurtenissen uit London Has Fallen wordt geheim agent Mike Banning beschuldigd van poging tot moord op de president. Wat volgt is een ware klopjacht door zijn eigen collega's en de FBI. Mike moet zich haasten om zijn naam te zuiveren en proberen de echte dreiging te ontmaskeren. Lees hier waar je vanaf dd maart Angel Has Fallen kunt kijken.

Keeping Up With The Kardashians, S18 (vanaf maandag)

Videoland

De Kardashians zijn misschien wel de beroemdste familie van Hollywood. In hun realityserie gaan ze op zoek naar roem, geld en geluk. In seizoen 18 trekt Kim iets te veel naar Khloe's ex Tristan toe, waardoor Khloe leert haar grenzen aan tegeven. Kylie werkt voor haar cosmeticalijn samen met Balmain, een samenwerking die groots gelanceerd moet worden. Bekijk hier waar je vanaf 22 maart Keeping Up With The Kardashians seizoen 18 kunt streamen.

La La Land (vanaf maandag)

Videoland

In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je vanaf 22 maart La La Land kunt kijken.

For Life, S2 (vanaf vrijdag)

Videoland

In seizoen twee gaat Isaacs strijd voor gerechtigheid buiten de gevangenis gewoon door. Ook de huidige pandemie en de recente Black Lives Matters-protesten worden in het verhaal verwerkt. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart For Life kunt streamen.

Verder op Videoland


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: For Life seizoen 2, La La Land en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV