Nieuw op Disney Plus: The Mighty Ducks, Falcon & The Winter Soldier en meer kijktips

Nieuw op Disney Plus: The Mighty Ducks, Falcon & The Winter Soldier en meer kijktips
Kijktips voor 20 t/m 26 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Disney+ in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Falcon & The Winter Soldier, S1 (nu te zien)

Disney Plus

Het duo Falcon (Sam Wilson) en Winter Soldier (Bucky Barnes), dat samenkwam op de laatste momenten van Avengers: Endgame, werken samen aan een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart The Falcon & The Winter Soldier kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Falcon & The Winter Soldier.

The Mighty Ducks: Game Changers, S1 (vanaf vrijdag)

In de serie is het juniorhockeyteam Mighty Ducks een van de beste en erg selectief over wie het team haalt. Nadat hij uit het team is gegooid, vormt een 12-jarige jongen genaamd Evan, op aandringen van zijn moeder, een nieuw hockeyteam van underdogs met de hulp van de oorspronkelijke coach van de Ducks, Gordon Bombay. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart The Mighty Ducks: Game Changers kunt streamen.

X-Men: Apocalypse (vanaf vrijdag)

Nu de X-Men succesvol het verleden veranderd hebben en een veilige toekomst voor de mutanten hebben bereikt, keert uit de duisternis de eerste mutant terug: Apocalypse. Deze mutant, ook wel En Sabah Nur genaamd, ziet de hedendaagse mutanten als zwak. De 5000 jaar oude 'supermutant' Apocalypse begint aan zijn queeste de wereld met harde hand zijn wil op te leggen. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart X-Men: Apocalypse kunt streamen.

Verder op Disney Plus

  • Drain the Sunken Pirate City (26 maart)
  • Raising Arizona (26 maart)
  • Snowfall, S2-3 (26 maart)
  • The Catch, S1-2 (26 maart)
  • The Hand That Rocks the Cradle (26 maart)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV