Petit Chateau met Maxime en Montana Meiland vanaf 6 mei te zien op SBS6

Petit Chateau met Maxime en Montana Meiland vanaf 6 mei te zien op SBS6
Zussen verbouwen babykamers

Nieuws :

In navolging van Martien Meiland, die al opdook in programma's als Cash or Trash en Wie van de 3, verkennen dochters Maxime en Montana nu ook het gebied buiten Chateau Meiland voor een eigen programma: Petit Chateau, vanaf donderdag 6 mei te zien op SBS6.

Petit Chateau gemist? Kijk vanaf 6 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Babykamer
Maxime en Montana zijn inmiddels bekende gezichten, maar ze zijn hun oog voor stijl niet verloren. Ze gaan in Petit Chateau langs bij jonge gezinnen die een kleine verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn de babykamer op tijd op orde te krijgen. De meiden weten echter in een handomdraai de babykamer om te toveren tot een waar paleis. Ze laten dromen uitkomen door een 'babychateau' te creëren.

Lees verder onder de video's.

Verrassing
Uiteraard gebeurt dit alles weer op de Meiland-manier: met veel creativiteit, een behoorlijke hoeveelheid overmoed en lef én de juiste contacten. Het motto van Maxime en Montana: niets is te gek, alles kan en droom vooral groot. Ze hebben bovendien nog een verrassing in petto voor de familie: ook de kinderkamer(s) van de broertjes en zusjes worden aangepakt. Er ontstaan prachtige themakamers waar de kinderen alleen maar van konden dromen.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Petit Chateau met Maxime en Montana Meiland vanaf 6 mei te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV