Nieuw seizoen Gestalkt vanaf dinsdag te zien met Olcay Gulsen als presentatrice

Nieuw seizoen Gestalkt vanaf dinsdag te zien met Olcay Gulsen als presentatrice
Gulsen vervangt Thijs Zeeman

Kijktip :

Vanaf dinsdag 23 maart is het nieuwe seizoen van Gestalkt te zien op SBS6. Olcay Gulsen neemt de presentatieklus over van misdaadjournalist Thijs Zeeman, die nu bij RTL onder contract staat. Onverschrokken helpt Olcay gestalkte mensen.

Gestalkt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Doodsbang
In Nederland worden duizenden mensen gestalkt: door onbekenden, rancuneuze ex-geliefden of zelfs door verbitterde familieleden. De slachtoffers zijn in de meeste gevallen doodsbang en vrezen soms zelfs voor hun leven en gezondheid. Als laatste redmiddel schakelen ze de hulp van het programma in. Olcay gaat de strijd aan met de meest hardnekkige stalkers.

Bewijs
Olcay gaat op bezoek bij het slachtoffer om uitgebreid te praten over de ellende die de stalker hem of haar bezorgt. Samen wordt er geprobeerd om zoveel mogelijk bewijs tegen de dader te verzamelen. Wanneer er genoeg belastend materiaal is, gaat Olcay zonder angst op pad. Haar doel: de stalker confronteren en over te halen te stoppen met zijn of haar praktijken.

Het nieuwe seizoen van Gestalkt is vanaf dinsdag 23 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Gestalkt vanaf dinsdag te zien met Olcay Gulsen als presentatrice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV