Nieuw programma BN-ers in het ziekenhuis gaat dinsdag van start op SBS6

Nieuw programma BN-ers in het ziekenhuis gaat dinsdag van start op SBS6
Vier BN'ers leren van de helden

Kijktip :

Vanaf dinsdag 23 maart kun je op SBS6 genieten van het nieuwe, heftige programma BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden. Vier bekende Nederlanders lopen in dit programma mee in het Erasmus MC in Rotterdam, waar ze ervaren hoe zwaar én bijzonder het werken in de zorg is.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Stage
De vier bekende Nederlnaders (Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Monic Hendrickx en Isa Hoes) volgen een spoedcursus verpleegdkunde en mogen vervolgens stage lopen in het ziekenhuis. Daar worden ze niet gespaard: het viertal mag echt óveral bij zijn. Zo ontmoeten ze patiënten die net de operatiekamer uitkomen en zijn ze aanwezig bij slecht nieuws-gesprekken.

Luisterend oor
Maar daar blijft het niet bij. De BN'ers meten ook de vitale waarden, zoals de bloeddruk en hartslag, controleren samen met hun mentor wat de patiënten nodig hebben en verschonen ze. Daarnaast bieden ze ook een luisterend oor. Het levert persoonlijke en emotionele verhalen van patiënten en verpleegkundigen op, maar er is ook ruimte voor luchtige momenten.

Het nieuwe programma BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf dinsdag 23 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma BN-ers in het ziekenhuis gaat dinsdag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier