Fantastische thriller Nocturnal Animals zondag te zien op SBS9

Fantastische thriller Nocturnal Animals zondag te zien op SBS9
Ook te streamen via Pathé Thuis en Google Play

Kijktip :

Tom Ford kennen we vooral als de modetycoon achter het gelijknamige merk, maar inmiddels heeft hij ook enkele films op zijn naam staan. En als een modeontwerper filmregisseur wordt, weet je dat je superstrakke en gelikte films krijgt - maar ook het verhaal van Nocturnal Animals is ijzersterk. Deze thriller is zondag te zien op SBS9 en je kunt Nocturnal Animals streamen via Pathé Thuis en Google Play.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het is bijna twintig jaar geleden dat Susan Morrow haar eerste man, de ongepubliceerde schrijver Edward Sheffield, verliet. Inmiddels is ze een succesvol kunstenaar en getrouwd met een rijke echtgenoot. Op een dag ontvangt ze een manuscript van haar ex-man. Susan wordt opgezogen in de roman, die beschrijft hoe een vakantie van een gezin een vreselijke en gewelddadige wending krijgt. Het verhaal doet bij Susan herinneringen naar boven komen over haar eerste huwelijk en confronteert haar met een ongemakkelijke waarheid over zichzelf.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Nocturnal Animals is een buitengewoon gewaagd kunststukje van regisseur Ford. Werkelijkheid en fictie lopen door elkaar op een manier zoals je dat maar zelden ziet, en als kijker vraag je je af welk verhaal nu écht gebeurd is en wat niet. Ford giet het allemaal in een buitengewoon strak uiterlijk, waardoor de film er ook nog eens prachtig uitziet. Bovendien kon hij beschikken over een fantastische cast, met een sublieme Amy Adams aan het hoofd en met zelfs in bijrollen geweldige acteurs als Laura Linney, Michael Sheen en Isla Fisher.

Cast
Naast Amy Adams (Hillbilly Elegy) en Jake Gyllenhaal (Nightcrawler) zijn ook Michael Shannon (The Shape of Water), Aaron Taylor-Johnson (Tenet) en Armie Hammer (Call Me by Your Name) te zien in Nocturnal Animals. Deze film is geregisseerd door Tom Ford (A Single Man).

Nocturnal Animals (2016) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op zondag 20 juni om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: drama, mysterie, thriller. Speelduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV