Jong Oranje op EK voetbal onder 21 live op tv

Jong Oranje op EK voetbal onder 21 live op tv
Eindtoernooi voor talenten

Sport :

Voorafgaand aan het 'grote EK' komen de nationale jeugdteams in actie op het EK voetbal voor spelers tot 21 jaar. De knock-outfase is pas vanaf 31 mei. Vanaf 24 maart staan de groepsduels op het programma. De NOS zendt alle duels van Jong Oranje live op tv en online uit.

Talentvol
Met een zeer talentvolle groep behoort Nederland tot de favorieten op het Europees kampioenschap. De spelers op het eindtoernooi zijn niet allemaal onder de 21 jaar; dat is de leeftijdsgrens aan het begin van de kwalificatiereeks.

Tegenstanders
Het toernooi in Hongarije en Slovenië bestaat uit vier groepen van vier, waarbij de beste twee per groep doorgaan naar de kwartfinales. Nederland zit in de groep met Hongarije, Duitsland en Roemenië en komt op 24, 27 en 30 maart in actie.

Programma Jong Oranje op EK onder 21

  • Woensdag 24 maart om 21.00 uur: Roemenië - Nederland (NPO 3)
  • Zaterdag 27 maart om 21.00 uur: Duitsland - Nederland (NPO 3)
  • Dinsdag 30 maart om 18.00 uur: Nederland - Hongarije (NPO Politiek)

Online kun je kijken via de livestream op NOS.nl of via Gids.tv.

Alle wedstrijden van Jong Oranje op het EK voetbal onder 21 zijn live te zien bij de NOS op NPO 3 of NPO Politiek en via NOS.nl of Gids.tv online.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jong Oranje op EK voetbal onder 21 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier