Maandag bij Beau: Peter R. de Vries over Marengo-proces

Maandag bij Beau: Peter R. de Vries over Marengo-proces
De gasten van maandag 22 maart

Kijktip :

Na drie jaar gaat het monsterproces van de onderwereld eindelijk van start. Vandaag zat onder andere Ridouan Taghi in de rechtzaal. Peter R. de Vries en Micky van Wely vertellen over deze historische dag. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van maandag 22 maart

  • Het ‘monsterproces’ Marengo ging vandaag inhoudelijk van start. Zeventien verdachten staan terecht in deze megamoordzaak, maar alle ogen zijn gericht op één man: Ridouan Taghi. Hij is de schrik van de onderwereld. Bij Beau praten we na met Mick van Wely en Peter R. de Vries.
  • Het grote formatiespel is begonnen, wie gaat met wie in Den Haag? Politiek verslaggever Floor Bremer over de kunst van het onderhandelen en de persconferentie van morgen.
  • Groot verdriet bij de familie Meiland, want vorige week zagen we dat hun hond Bommel werd ingeslapen. Maar Bommel wordt opgezet en krijgt zo het eeuwige leven.Wesley Kevenaar is de preparateur van Bommel en hij vertelt hoe hij Bommel gaat opzetten.
  • Het Nederlands Elftal speelt de komende week drie kwalificatiewedstrijden voor het bekritiseerde WK in Qatar. Hoe staat Oranje ervoor en gaat de selectie met een statement komen? We bespreken het met sportjournalist Hélène Hendriks en hoogleraar sport en recht Marjan Olfers.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV