Gloednieuwe thrillerserie Your Honor vanaf woensdag te zien op Net5

Gloednieuwe thrillerserie Your Honor vanaf woensdag te zien op Net5
Met Breaking Bad-ster Bryan Cranston

Kijktip :

Vanaf woensdag 24 maart is de gloednieuwe thrillerserie Your Honor, met een hoofdrol van Breaking Bad-ster Bryan Cranston, te zien op Net5. Elke week kun je genieten van een dubbele aflevering van deze serie over de gerespecteerde rechter Michael Desiato, die alles op alles zet om zijn zoon te beschermen.

Your Honor gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ongeval
De tienerzoon van Michael, Adam, raakt betrokken bij een tragisch verkeersongeval. Hij vlucht weg en ontdekt later dat het slachtoffer om het leven is gekomen. Vervolgens wordt rechter Michael geconfronteerd met een onmogelijke beslissing. Wat hij ook besluit, het zal de familie voor altijd beïnvloeden. En daar blijft het niet bij.

Misdaadbaas
Ook de band van Michael met zijn oudste vriend Charlie wordt flink op de proef gesteld én de geheime relatie van Adam met vriendin Frannie komt onder druk te staan. Om de ellende compleet te maken, blijkt de vader van het verkeersslachtoffer de machtige misdaadbaas Jimmy Baxter te zijn. Die probeert te achterhalen wie zijn zoon gedood heeft.

De nieuwe thrillerserie Your Honor is vanaf woensdag 24 maart wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Your Honor terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gloednieuwe thrillerserie Your Honor vanaf woensdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV