Vindingrijke thriller Now You See Me woensdagavond te zien op Veronica

Vindingrijke thriller Now You See Me woensdagavond te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Woensdagavond kun je de logica tijdelijk op een zijspoor zetten met de vindingrijke thriller Now You See Me, waarin een groep illusionisten een ingnieuze bankroof probeert uit te voeren. De film is te zien op Veronica en je kunt Now You See Me streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Vier zeer slimme illusionisten halen tijdens hun show in Las Vegas een enorme stunt uit: in het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers. Wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. FBI-agent Dylan probeert de goochelaars te ontmaskeren, maar dit blijkt nog niet zo makkelijk.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Is Now You See Me ongeloofwaardig? Ja, eigenlijk wel. De manier waarop de groep illusionisten hun bankroof uitvoert, lijkt écht onmogelijk. Het spectaculaire verhaal wordt echter met zóveel plezier en flair geserveerd, dat je als kijker wel mee moet gaan in de bizarre plottwists. Het zorgt voor een buitengewoon vermakelijk filmavondje, niet in de laatste plaats door de enorme sterrenparade die opduikt in Now You See Me. In kleinere rollen zien we namelijk acteurs als Mark Ruffalo, Mélanie Laurent, Morgan Freeman en Michael Caine.

Cast
Naast Jesse Eisenberg (The Social Network) en Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) zijn ook Isla Fisher (The Great Gatsby) en Dave Franco (The Disaster Artist) te zien in Now You See Me. Deze film is geregisseerd door Louis Leterrier (The Incredible Hulk).

Now You See Me (2013) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 24 maart om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: misdaad, mysterie, thriller. Speelduur: 115 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vindingrijke thriller Now You See Me woensdagavond te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV