Dinsdag in De Vooravond: Nabeschouwing persconferentie met Sven Kockelmann

Dinsdag in De Vooravond: Nabeschouwing persconferentie met Sven Kockelmann
Dit zijn de gasten van dinsdag 23 maart

Kijktip :

De talkshow De Vooravond is vandaag rond 19:30 te zien, direct na de persconferentie van 23 maart. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van vanavond.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 23 maart

  • Vanavond worden hoogstwaarschijnlijk geen grote versoepelingen aangekondigd. Hooguit wordt de avondklok een uur verlaat. Bij De Vooravond beschouwen ze de persconferentie na met Sven Kockelmann.

  • Het Drentse plaatsje Ruinerwold domineerde ruim een jaar geleden de voorpagina’s omdat een vader zijn gezin er jarenlang verborgen hield voor de buitenwereld. De vier oudste kinderen uit het gezin vertellen nu voor het eerst hun verhaal in de documentaire De kinderen van Ruinerwold van Jessica Villerius. Zij schuift aan met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en toont ons de eerste beelden uit de docureeks, die vanaf 24 maart vier woensdagen te zien is bij BNNVARA op NPO 1.

Er volgen later mogelijk meer gasten.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: Nabeschouwing persconferentie met Sven Kockelmann of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier