Nieuw seizoen The Bad Skin Clinic vanaf donderdag te zien op TLC

Nieuw seizoen The Bad Skin Clinic vanaf donderdag te zien op TLC
Dermatoloog helpt mensen met huidaandoening

Kijktip :

Vanaf donderdag 25 maart is het nieuwe seizoen van The Bad Skin Clinic te zien op TLC. In dit programma krijgen we een kijkje in de kliniek van dermatoloog Emma Craythorne, die mensen uit heel Engeland helpt met hun bijzondere huidaandoeningen.

Schokkend
Emma Craythorne kijkt nergens meer van op. In haar Harley Street Clinic behandelt ze de meest myterieuze, schokkende en chronische aandoeningen. Zo ontmoet ze een jonge man die crepeert van de artritis, veroorzaakt door psoriasis. Ook komt er een oudere vrouw langs die niet meer kan zitten vanwege pijnlijke littekens.

Speciale afleveringen
Uiteraard zijn er ook de 'gewone' cystes, keloïden en lipoma's die om een adequate behandeling vragen. In het nieuwe seizoen krijgen we twee speciale afleveringen te zien. De Acne Special toont onder meer een loodgieter die zoveel acne heeft dat hij zijn klanten niet meer onder ogen durft te komen en de Kids Special gaat over kinderen met huidaandoeningen.

Het nieuwe seizoen van The Bad Skin Clinic is vanaf donderdag 25 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Bad Skin Clinic vanaf donderdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier