Donderdag in Onze boerderij in Europa: Michelle en Maarten op reis door Denemarken

Donderdag in Onze boerderij in Europa: Michelle en Maarten op reis door Denemarken
Biologische landbouw en vrouwelijk ondernemerschap

Kijktip :

Donderdagavond (25 maart) kunnen we op NPO 1 genieten van een nieuwe aflevering van Onze boerderij in Europa. Dit keer gaat Yvon Jaspers op reis met champignonkweker Michelle en haar vriend Maarten. Zij stappen in de camper voor een reis door Denemarken.

Onze boerderij in Europa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moeilijk jaar
In Denemarken leert Michelle meer over biologisch dynamische landbouw en vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld. Hoewel ze op liefdesgebied fantastisch in haar vel zit, heeft ze op zakelijk gebied een moeilijk jaar achter de rug. Het leiden van een een groot familiebedrijf begint zijn tol te eisen. Op het Deense eiland Sjaelland bezoekt Michelle een boerderij waar alles draait om biologisch dynamische landbouw.

Melkveehouder
Op deze boerderij worden alle beslissingen genomen in harmonie met de natuur en met respect voor dieren. Verder ontmoeten Michelle en Maarten de stoere melkveehouder Ingrid. Zij verliet Nederland voor Denemarken om haar boerendroom na te jagen. 25 jaar lang heeft Ingrid gewerkt aan een in haar ogen ideaal bedrijf. Ze brengt Michelle het een en ander bij over vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld.

Onze boerderij in Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze boerderij in Europa terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Onze boerderij in Europa: Michelle en Maarten op reis door Denemarken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV