Woensdag in Op1: Jan Lammers over nieuwe seizoen Formule 1

Woensdag in Op1: Jan Lammers over nieuwe seizoen Formule 1
De gasten van woensdag 24 maart

Kijktip :

Volgens kenners van de Formule 1 heeft Max Verstappen een goede kans op de titel dit seizoen. Jan Lammers en Rob Kamphues schuiven aan om over het nieuwe seizoen te praten. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - woensdag 24 maart

  • Krijgt André Kuipers eindelijk een opvolger? Voor het eerst in elf jaar is de Europese ruimtevaartorganisatie ESA op zoek naar nieuwe astronauten. Volgende week gaat de zware en lange sollicitatieprocedure van start, en dat is voor Charlotte Pouwels eindelijk de kans op de baan van haar dromen. Vanavond bij Op1 vertellen André Kuipers en Charlotte Pouwels alles over de aantrekkingskracht van de ruimtevaart.
  • Dit weekend begint in Bahrein het nieuwe Formule 1-seizoen. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar dit raceseizoen, omdat er volgens de kenners kansen liggen voor Max Verstappen. Ook wordt als alles goed gaat in september eindelijk weer een Grand Prix verreden in Zandvoort. Vanavond bij Op1 blikken voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers en presentator bij Ziggo Sport Rob Kamphues vooruit op een bijzonder Formule 1-jaar.
  • Er dreigt een vierde golf als we de maatregelen te vroeg opheffen. Met dat nieuws kwam Jaap van Dissel van het RIVM vandaag in de Tweede Kamer. De vierde golf kan ons bespaard blijven, als we de maatregelen tot juni volhouden, zo blijkt uit doorrekeningen. Vanavond bij Op1 bespreken viroloog Ab Osterhaus en ziekenhuisbestuurder van het Dijklander Ziekenhuis, Ymke Fokma, dit scenario en de situatie nu.
  • Bilal Wahib en Oussama Ahammoud vroegen een minderjarige jongen zijn geslachtsdeel op Instagram te laten zien. Vanavond bij Op1 reageren Arda Gerkens van meldpunt Kinderporno en docent en schrijver Abbie Chalgoum hierop.

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 24 maart gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Jan Lammers over nieuwe seizoen Formule 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier