Woensdag bij Beau: Peter R. de Vries over Instagram-incident Bilal Wahib

Woensdag bij Beau: Peter R. de Vries over Instagram-incident Bilal Wahib
De gasten van woensdag 24 maart

Kijktip :

Vannacht is er iets heel naars gebeurd op Instagram. De acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud hebben tijdens een livesessie aan een jongen van 12 jaar oud gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. Deze video is opgeblazen op social media, waarna beide acteurs zijn opgepakt. Peter R. de Vries praat hierover bij Beau. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van woensdag 24 maart

  • Yolanthe Cabau woont met haar zoontje in Los Angeles, maar ons kikkerlandje vergeten doet ze niet. Ze stampte haar eigen fitness-platform uit de grond én speelt de hoofdrol in de film 'Just Say Yes’. Vanavond schuift ze aan.
  • Bilal Wahib en Oussama Ahammoud hebben een minderjarige jongen in een livestream op sociale media gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien en boden hem zeventien duizend euro.Peter R. de Vries, journalist Charisa Chotoe en ervaringsdeskundige Hajar Akrari schuiven aan bij Beau.
  • Het is nog even wachten op het Nederlandstalige album van Racoon, maar gelukkig spelen ze vanavond alvast hun nieuwe single 'Hee Joh Jip'.
  • Liggend op een bedje aan het zwembad, cocktail in de hand, vol in de Griekse zon.... Voor velen is dit een droom, maar voor sommigen een droom die volgende maand uitkomt! Mattijs ten Brink van Sunweb organiseert voor 189 uitverkorenen een proefvakantie naar Rhodos.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Peter R. de Vries over Instagram-incident Bilal Wahib of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier