Recensie: A Week Away mixt vrolijke musical met geloof, hoop en liefde

Recensie: A Week Away mixt vrolijke musical met geloof, hoop en liefde
Met Kevin Quinn en Bailee Madison

Film :

Vanaf 26 maart staat de film A Week Away op Netflix. De streamingdienst brengt in deze boze tijden van corona een typisch Amerikaanse christelijke musicalfilm, die gezellig, blij en vrolijk is. Lees hier de filmrecensie van A Week Away.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Will Hawkins
Hij is een tiener met grote problemen: Will Hawkins. Als hij wordt gearresteerd, moet Will een zeer belangrijke keuze maken: naar de jeugdgevangenis of naar een christelijk zomerkamp. In het kamp voelt Will zich aanvankelijk als een vis op het droge, maar hij opent zijn hart, vindt liefde bij een meisje dat regelmatig het kamp bezoekt en voelt zich tenslotte thuis op de laatste plek waar hij dat had verwacht.

Jahbril Cook, Kevin Quinn en Bailee Madison in de film 'A Week Away'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Wie zin heeft in een enthousiaste en uitbundige musical met aanstekelijke, vaak 'christelijke' liedjes op een zonnig zomerkamp zit helemaal goed met A Week Away. Een overdreven Amerikaanse productie, soms mierzoet en erg blij. Je moet er dus wel van houden. De muziek is prima met energievolle nummers als 'Let's Go Make a Memory', 'The Great Adventure' en 'Dive', maar je laat ook een traantje (en er valt glazuur van je tanden) met 'Place of This World'. Thema's als verlies, verliefdheid en geloven in God komen aan bod in deze hyper-musical met prima rollen voor Disney’s BUNK’D acteur Kevin Quinn en Bailee Madison. In barre tijden als deze brengt Netflix positiviteit en dat valt alleen maar te prijzen. Drie sterren.

Cast
Naast Kevin Quinn (Hubie Halloween) en Bailee Madison (Brothers) is ook Sherri Shepherd (30 Rock) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Roman White (Stranded).

Vanaf 26 maart 2021 is de film A Week Away te streamen op Netflix. Genre: Drama, Musical, Familie. Tijdsduur: 94 minuten. IMDb-score:


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: A Week Away mixt vrolijke musical met geloof, hoop en liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier